ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Sentiero By The Sea: Εξωτικό σκηνικό και μαγικό ηλιοβασίλεμα

WIZ TEAM

Ένα beach bar restaurant στις Θαλασσινές Σπηλιές που προσφέρεται για φαγητό και ποτό όλες τις ώρες της ημέρας!

Ο ιδιοκτήτης Γιώργος Χατζηγεωργίου έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν ωραίο χώρο, με εξωτική διάθεση, ο οποίος αποτελείται από 350 δέντρα τα οποία μεταφυτεύτηκαν εκεί -από ελιές, συκαμινιές, φοίνικες, ζαχαροκάλαμο, ελίφη (λούφα).

Δίπλα στην θάλασσα, λοιπόν, μπορείς να πας για καφέ, μπίρες, κρασί, κοκτέιλ, γλυκά αλλά και για φαγητό, από το πρωί ως το βράδυ, χαλαρώνοντας με lounge μουσικές.

Χωρίς αμφιβολία, η καλύτερη ώρα είναι αυτή του ηλιοβασιλέματος, αφού η περιοχή προσφέρει μια εμπειρία μαγική, με πολύ έντονα (σχεδόν κόκκινα) χρώματα!

Όντας ο ίδιος ο Γιώργος στον τομέα της εστίασης για πολλά χρόνια και δη στο κομμάτι του bartending, έφτιαξε ένα ωραίο μενού με κοκτέιλ (όλα φτιαγμένα με φυσικά συστατικά), ενώ προσφέρει επίσης κρασιά (κυρίως κυπριακά, γύρω στις 30 ετικέτες), σαμπάνιες, μεγάλη ποικιλία σε gin και άλλα spirits, μπίρες (draught και μπουκάλια), αλλά και craft beers.

Στο μενού του φαγητού θα βρείτε την επιλογή για brunch, ψάρι όπως λαβράκι και σολομό, σχάρα με επιλογές από μπριζόλα μέχρι σουβλάκι, burgers, αλλά και ωραία γλυκά όπως μηλόπιτα και lava cake.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το Sentiero By The Sea είναι φιλικό και για τα κατοικίδια!

Info
Τηλ. 99809868
Θαλασσινές Σπηλιές, Πέγεια, επ. Πάφου
ΤΕΤ-ΔΕΥ 9.00-21.30 (ως τις 23.00)