ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σήμερα ας μιλήσουμε για τις λεμονάδες της μικρής Ειρήνης

WIZ TEAM

Κι ας τις απολαύσουμε, μεταξύ 10.30 και 13.00, δίνοντας κι εμείς το κατιτίς μας συνεισφέροντας σε αυτή την υπέροχη σκέψη που είχε και την έκανε πράξη.

«Η μικρή Ειρήνη παρατήρησε ότι οι λεμονιές της θείας της παράγουν τόσα πολλά λεμόνια που φτάνουν και περισσεύουν για την οικογένεια. Σκέφτηκε ότι τα λεμόνια τα παραπάνω μπορούμε να τα κάνουμε λεμονάδα.

Την ίδια περίοδο έμαθε ότι υπάρχει το ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου που δέχεται εισφορές για να στηρίξει παιδιά με αιματολογικές παθήσεις. Σκέφτηκε να διαθέσουμε τις λεμονάδες για να μαζέψουμε εισφορές για το ίδρυμα.

Οι σκέψεις γίνονται πράξεις... Οι λεμονάδες είναι έτοιμες και θα διατίθενται σήμερα (Πέμπτη 28/4) στο Καφενείο Μπλε, στη Λαϊκή Γειτονιά, από τις 10:30 πμ μέχρι τη 1μμ.

Εμείς θα σας δίνουμε φιάλες με φυσική, συμπυκνωμένη λεμονάδα και χειροποίητα μαγνητάκια, εσείς θα συμπυκνώνετε τη στήριξή σας με μια εισφορά. Χριστός Ανέστη».

Δεν θα συμπληρώναμε τίποτα στη σχετική ανάρτηση, παρά μόνο το σχόλιο του Αρτέμη Αρτεμίου, πατέρα του Αλκίνοου, ο οποίος έγραψε πως «η Ειρήνη πρόσθεσε στα υλικά της Αγάπη και Φως».

Περάστε σήμερα από το ΜΠΛΕ Καφενείο, στη Λαϊκή Γειτονιά και ενισχύστε την προσπάθεια της Ειρήνης να ενισχύσει το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου.