ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σήμερα η μεγάλη γιορτή της κυπριακής γαστρονομίας και εστίασης

WIZ TEAM

WiZ Guide 50 Best Restaurants.

Το WiZ Guide και η Τράπεζα Κύπρου βραβεύουν απόψε σε μια λαμπρή γιορτή  τα  50 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου, στο event center της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Δώδεκα κριτές από την Κύπρο και την Ελλάδα, διαμόρφωσαν την απόλυτη λίστα κυπριακών εστιατορίων για το 2022, αφού δοκίμασαν απροειδοποίητα και διακριτικά, εκατοντάδες πιάτα σε όλη την Κύπρο. Τα αυστηρά κριτήρια διαλογής ήταν σε όλες τις περιπτώσεις τα ίδια και βασίστηκαν σε αντίστοιχους κορυφαίους θεσμούς του εξωτερικού, με τους οποίους το WiZ Guide ήρθε σε επαφή για τεχνογνωσία. Στόχος του νέου θεσμού των 50 BEST Restaurants, είναι η προώθηση της ευγενούς άμιλλας μέσα από αντικειμενικά και διαφανή κίνητρα που στοχεύουν στη βελτίωση της συνεχώς αναβαθμισμένης τοπικής βιομηχανίας εστίασης.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο πολυβραβευμένος Κύπριος σεφ, Ανδρέα Άντωνα, κάτοχος δύο αστεριών Michelin, o οποίος θα παρουσιάσει το θέμα «Culinary art, the ingredients of the success».

Μετά την εκδήλωση όλοι οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν Gourmet Finger Food από το εστιατόριο L’Atelier Robuchon της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Στα WiZ 50 Best Restaurants:

Πίνουμε NICO LAZARIDI, Acqua Panna και San Pellegrino

Σερφάρουμε, ποστάρουμε και μοιραζόμαστε με το δίκτυο της EPIC

Οδηγούμε με την Petrolina

Και πληρώνουμε με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου