ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Sound of Freedom: Η Μελωδία της Ελευθερίας

WIZ TEAM

Η ταινία για την οποία μιλάνε όλοι έρχεται 18 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους.

Στις 18 Ιανουαρίου βγαίνει στους κινηματογράφους μία ταινία από τη Feelgood, η οποία έχει συζητηθεί όσο καμία άλλη. Πρόκειται για το «Sound of Freedom, Η Μελωδία της Ελευθερίας», μία ταινία που το Hollywood προσπάθησε πάρα πολύ να κρύψει αλλά δεν τα κατάφερε.

Η ταινία «Sound of Freedom, Η Μελωδία της Ελευθερίας» είναι ένα καταιγιστικό θρίλερ που θα σας αλλάξει τον τρόπο που βλέπατε τον κόσμο μέχρι σήμερα. Βασίζεται στην απίστευτη αληθινή ιστορία του πρώην κυβερνητικού πράκτορα Τιμ Μπάλαρντ, που έφτασε στα άκρα για να σώσει μία ομάδα παιδιών που είχαν πέσει θύμα απαγωγής από κυκλώματα σωματεμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Εξιστορεί μία δυνατή ιστορία ηρωισμού ως απόδειξη του ανυποχώρητου πνεύματος όσων αρνούνται να αφήσουν το κακό να θριαμβεύσει.

Παρά τον τεράστιο πόλεμο που δέχθηκε προκειμένου να μην κυκλοφορήσει, η ταινία σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία στην Αμερική και κατάφερε να γίνει η ταινία για την οποία μιλάνε όλοι.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Τζιμ Καβίζελ, γνωστό από την βραβευμένη ταινία «Τα Πάθη Του Χριστού» και την τηλεοπτική σειρά «Person Of Interest», ενώ παραγωγός της ταινίας, που κατόρθωσε να κυριαρχήσει στο box office με περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις, είναι ο Μελ Γκίμπσον.

H ταινία είναι δυστυχώς επίκαιρη για έναν λόγο παραπάνω, καθώς πριν λίγες μέρες δημοσιεύθηκαν τα πρώτα ονόματα της λίστας Epstein, ατόμων που επισκέπτονταν το ιδιωτικό νησί του Jeffrey Epstein, το οποίο συνδέεται με κυκλώματα trafficking.

Η ταινία «Sound of Freedom: Η Μελωδία της Ελευθερίας» κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 18 Ιανουαρίου από τη Feelgood.