ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σουβλατζίδικο «Η αυλή», όνομα και πράγμα

WIZ TEAM

Θα λατρέψεις τη νέα αυλή στην πόλη, αλλά και τη φιλοσοφία του μαγαζιού, που φέρνει στο τραπέζι ωραίες γεύσεις, με φαγητό που ψήνεται αποκλειστικά στα κάρβουνα.

Σε έναν ωραίο χώρο, μια υπέροχη αυλή κατ’ ακρίβεια, στο κέντρο της Πάφου, πίσω από τα δικαστήρια, βρήκε στέγη το νέο εστιατόριο της πόλης.

Στο Σουβλατζίδικο «Η αυλή» μπορείς να πας για ένα ζουμερό σουβλάκι, αλλά και για άλλα πολλά που ψήνονται στη σχάρα - χαλούμι, λούντζα, παστουρμά, λουκάνικο, μανιτάρι, μπριζόλα, συκωτάκι, σεφταλιές, πανσετάκια, παϊδάκια κλπ. Η φάση ξεκινά με ορεκτικά και σαλάτα, ενώ στο φινάλε (αν πάρεις τον μεζέ) θα απολαύσεις σίγουρα και ένα γλυκό του κουταλιού, ένα σιροπιαστό ή και καρπούζι (παρόλο που δεν θα τα βρεις στο μενού).

«Το ονομάσαμε σουβλατζίδικο, παρόλο που δεν προσφέρουμε μόνο σουβλάκια. Η λογική είναι να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο αυτή την όμορφη αυλή, στο κέντρο της Πάφου, προσφέροντας νόστιμα φαγητά σχάρας», αναφέρει στο WiZ ο Μαρίνος, ένας εκ των ιδιοκτητών του νέου στεκιού στην Πάφο.

Στην παρούσα φάση το Σουβλατζίδικο «Η αυλή» ανοίγει μόνο βράδυ, ενώ σύντομα ενδέχεται να λειτουργεί και μεσημέρια –θα ενημερωθούμε σχετικά μέσω social media.

Info
Τηλ. 96929296
Κυνήρα 16, Πάφος
Δ-Κ 18.00-22.30