ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σούσι και άλλα ωραία ασιατικά στη νέα άφιξη της Πάφου

WIZ TEAM

Η αγάπη του κοινού για τη σύγχρονη, ασιατική κουζίνα είναι πλέον δεδομένη. Τα noodles, τα bao buns τα διάφορα είδη σούσι αποτελούν καθημερινή συνήθεια, με τους food lovers να αναζητούν πλέον νέες εξωτικές γεύσεις που θα τους συναρπάσουν.

Μια νέα τέτοια εξωτική πρόταση που σίγουρα θα σας συνεπάρει και γευστικά και αισθητικά, είναι το ολοκαίνουριο ασιατικό εστιατόριο της Πάφου, Momo Asian Kitchen Bar. Στρατηγικά τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης, πάνω από τη Δημοτική Αγορά και έχοντας ατελείωτη θέα στη Μεσόγειο, το πολύ ντιζαϊνάτο, με τις elegant λεπτομέρειες, ήρθε για να φέρει έναν αέρα Άπω Ανατολής στη γαστρονομία της πόλης.

Το μενού πατάει σε κλασικές συνταγές, δίνοντάς τους το δικό του twist προσφέροντας επιλογές και πιάτα για όλα τα γούστα. Εδώ μπορείτε να βρείτε πιάτα με φρέσκο σολομό, σούσι, sashimi, nigiri, πιάτα με πάπια, αλλά και πολύ καλής ποιότητας steak.

Τα κοκτέιλ και η περιποιημένη λίστα κρασιών μαζί με τις εξαιρετικές γλυκές προτάσεις συμπληρώνουν με τον πιο αρμονικό τρόπο το σκηνικό για το ιδανικό δείπνο στην όμορφη Πάφο.

Info
Πετράκη Μιλτιάδους, Πάφος
Τηλ.26352060
Δ-Κ 17.00-24.00