ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπέσιαλ κυπριακός μεζές στην Επταγώνια

WIZ TEAM

Στην ταβέρνα Σελλάδι θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις βραστό χωριάτικο χαλούμι της περιοχής, ανθούς με χυλό, τηγανισμένους με μέλι και σουσάμι, συκωτάκι τηγανιτό με κρεμμύδια, αλλά και διάφορα γλυκά όπως μπακλαβά, μπουρέκια, πισιήες και χαλβά.

Σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, στο χωριό Επταγώνια της επαρχίας Λεμεσού, η ταβέρνα Σελλάδι προσφέρει έναν πολύ σπέσιαλ μεζέ, μόνο με φρέσκα κρέατα, φρεσκότατα λαχανικά της περιοχής, και πολύ ιδιαίτερες επιλογές, όπως τα πιάτα που προαναφέραμε.

Τις Κυριακές μάλιστα, το μενού εμπλουτίζεται με σούβλα, κλέφτικο και ταβά, πιάτα που μπορείτε να απολαύσετε και αυτές τις μέρες (ειδικά την Τετάρτη και την Πέμπτη 7 και 8 Σεπτεμβρίου) που το διάρκειας μιας βδομάδας πανηγύρι του Αρακαπά φτάνει στην κορύφωσή του.

Επιλογές υπάρχουν και για τους vegetarian, όπως για παράδειγμα οι νόστιμοι λαχανοκεφτέδες.

Άξια αναφοράς είναι και η λίστα κρασιών της ταβέρνας, η οποία ποντάρει στον κυπριακό αμπελώνα, οι βραδιές ζωντανής μουσικής που διοργανώνουν κάθε ένα με ενάμιση μήνα, αλλά και ο παιχνιδότοπος στον οποίο τα παιδιά μπορούν να γεμίσουν τον χρόνο τους αφού τελειώσουν με το φαγητό τους.

INFO
Τηλ. 70009093
Γρηγόρη Αυξεντίου 3, Επταγώνια, επ. Λεμεσού
ΤΕΤ-Σ 18.00-00.00, Κ 12.30-17.00