ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα «Ayianapitika» για μεζέ, σούβλα, κρητικό αντικριστό, αλλά και special μαγειρευτά

WIZ TEAM

Είναι πολλά τα στοιχεία που καθιστούν ιδιαίτερη τη νέα ταβέρνα στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, με πρώτα και καλύτερα τα special εδέσματα που προσφέρουν -κάποια από τα οποία θα βρείτε αποκλειστικά εδώ.

Στην πολυσύχναστη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, από τις πρώτες μέρες του Απρίλη βρίσκεται σε λειτουργία μια νέα ταβέρνα για την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου -σε χώρο που προηγουμένως υπήρχε μεξικάνικο.

Εκτός από τον γνωστό και μη εξαιρετέο μεζέ που προσφέρουν τα «Ayianapitika», στο μενού υπάρχει η επιλογή για σούβλα (χοιρινό και κοτόπουλο), αλλά και το αντικριστό της Κρήτης (αρνί).

Οι επιλογές για τους ντόπιους αλλά και τους ξένους τουρίστες δεν τελειώνουν εδώ, αφού από την κουζίνα βγαίνουν επίσης πολλά και ενδιαφέροντα μαγειρευτά φαγητά, για κάθε γούστο και κάθε προτίμηση, τα οποία προσφέρονται α λα καρτ ή ως προσθήκες στον μεζέ: ταβάς, λεμονάτο κουνέλι, αφέλια, μουσακάς, παστίτσιο, ντολμάδες, φασολάδα γιαχνί, φακές, συκώτι αρνίσιο με γλυκό κρασί, συκωτάκια κοτόπουλο με κουμανταρία, σαγανάκι, φέτα φουρνιστή, κολοκάσι, ακόμα και ζαλατίνα.

Μην παραλείψετε να τελειώστε την εμπειρία σας τα λαχταριστά μπουρέκια αναρής, ή και με μπακλαβά ή γαλακτομπούρεκο.

Στα συν και η ζωντανή παραδοσιακή κυπριακή μουσική (με μπουζούκι και πλήκτρα) που υπάρχει κάθε βράδυ στα Ayianapitika, της οποίας το ντεκόρ αποπνέει μια αίσθηση παράδοσης, αλλά με ένα μοντέρνο τουίστ.

Info
Τηλ. 96946494
Αρχιεπισκόπού Μακαρίου III 30, Αγία Νάπα, Κύπρος
Δ-Κ 13.00 - 01.00