ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα Λεμονάδικα θα πας για σπέσιαλ μεζέ και για ρεμπέτικο

WIZ TEAM

Ο Γιάννης, κρεοπώλης στο επάγγελμα, σκέφτηκε παράλληλα με τη δουλειά του να ανοίξει και μια ταβέρνα. Για το όνομά της, πάντως, δεν το πολυσκέφτηκε… Είπε «Στα Λεμονάδικα» και ο συνέταιρός του συμφώνησε αμέσως.

Και ξέρετε τι γίνεται στις περιπτώσεις όπου εκτός από ιδιοκτήτης ταβέρνας είσαι παράλληλα και κρεοπώλης… Αυτόματα συνεπάγεται ότι η πρώτη ύλη για τα πλείστα από τα πιάτα που προσφέρονται, από τα κουπέπια και τους κεφτέδες, μέχρι τις σεφταλιές, το λουκάνικο και τον παστουρμά, έρχεται κατευθείαν από σένα και άρα μπορείς να διασφαλίσεις το top της ποιότητας που θα προσφέρεις στους πελάτες σου.

Κάπως έτσι λοιπόν φτιάχνεται ο μεζές στην ολοκαίνουργια ταβέρνα στη Δερύνεια. Με κρέατα και κιμά από το δικό τους κρεοπωλείο, με πατάτες ντόπιες από Ξυλοφάγου και με δικής τους παραγωγής τσακιστές ελιές.

Ανάμεσα στα 29-31 (!) πιάτα του μεζέ, εκτός από τα κλασσικά, θα βρείτε επίσης επιλογές όπως τηγανιτή πατάτα με αυγό και ντομάτα, πίτα της σάτζιης με μέλι, αλλά και το best seller που δεν είναι άλλο από το ψωμί με γέμιση από λεμονάτο κοτόπουλο!

Στο μενού υπάρχουν φυσικά κι άλλες επιλογές, όπως μπριζόλα, φρέσκο καλαμάρι, γαρίδες και άλλα θαλασσινά, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να φτιάξεις τον δικό σου μεζέ, όπως εσύ επιθυμείς.

Στα Λεμονάδικα θα πας φυσικά και για τη μουσική, με το playlist να αποτελείται από ρεμπέτικα και λαϊκά άσματα. Μάλιστα, Παρασκευή και Σάββατο στο μαγαζί παίζει live σχήμα. Τριμελές τις Παρασκευές και τα περίφημα «Κουτσαβάκια» κάθε Σάββατο.

Τι λες, θες κι άλλα για να πας ως τη Δερύνεια; Αν, πάντως, αναρωτιέσαι ακόμα για το όνομα «Στα Λεμονάδικα», κάνε ένα search στο Youtube με αυτό και πάρε μια πρώτη γεύση από τα vibes της νέας ταβέρνας που αφίχθηκε μόλις στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου!

Διάβασε επίσης: Οι υπέροχες ταβέρνες της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου


Info
Τηλ. 99212985
Σταδίου 52, Δερύνεια, επ. Αμμοχώστου
ΤΕΤ-Δ 18.00-22.00, Κ 14.00-22.00