ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα (νέα) πιάτα του Dionysus Mansion θα βρείτε την Κύπρο

WIZ TEAM

Νέες προσθήκες στο μενού του λεμεσιανού εστιατορίου που λατρεύει τα κυπριακά προϊόντα και στηρίζει τους ντόπιους παραγωγούς.

Γκιόζα γεμιστά με χαλούμι και δυόσμο, αλλά και βοδινά παϊδάκια στα κάρβουνα, συνοδευμένα με μαγιονέζα κάρι, κολοκάσι τεμπούρα και σπιτική bbq commandaria, είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που θα απολαύσεις αν πας αυτή την εποχή στο Dionysus Mansion.

Διαβάστε επίσης: 6 εστιατόρια που αγαπούν τα κυπριακά προϊόντα 


Ένα από τα αγαπημένα μας εστιατόρια στη Λεμεσό (γιατί να το κρύψουμε άλλωστε;) είναι το Dionysus Mansion. Και ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που η «φάση» εκτυλίσσεται στην υπέροχη αυλή του.

Δεν είναι μόνο η συνέπεια στην ποιότητα, η εξέλιξη και η ωραία αισθητική. Είναι και αυτή η έκδηλη αγάπη που έχουν για τα κυπριακά προϊόντα, τα οποία ο chef Δημήτρης Χαϊδεμένος, όχι μόνο τα αναδεικνύει, αλλά επίσης αρέσκεται να πειραματίζεται κιόλας μαζί τους κάθε φορά που κάνει προσθαφαιρέσεις στο μενού.

Αυτό το διάστημα έχει προσθέσει κάποια νέα πιάτα, τα οποία σαφέστατα αποτελούν μια εξαιρετική αφορμή για μια νέα επίσκεψη στο εστιατόριο, ειδικά όσο ο καιρός είναι ιδανικός για ένα dinner στον υπαίθριο καταπράσινο χώρο.

Οι επιλογές αυτές περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, γκιόζα γεμιστά με χαλούμι και δυόσμο, συνοδευμένα με κουακαμόλε από μπιζέλι, σάλτσα τεριγιάκι-σταφυλόμελου και μους δυόσμου. Επίσης, στο νέο μενού θα βρείτε μπριζόλα από μοσχαράκι γάλακτος «Milanese», παναρισμένη σε ψύχα «αρκατένας», με αρωματικά και παρμεζάνα, ενώ σερβίρεται με «τερίνα» πατάτας και σάλτσα μανιταριών με πράσινο μήλο. Ένα τρίτο πιάτο είναι τα βοδινά παϊδάκια «short ribs», που ψήνονται και συνοδεύονται από μαγιονέζα κάρι, κολοκάσι τεμπούρα και τη δίκη τους bbq commandaria.

Επιπλέον, θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε και κάποια από τα κλασικά πιάτα: Ελληνική φέτα Π.Ο.Π. σε κρούστα από κανταΐφι, που σερβίρεται με μαρμελάδα ντομάτας, αργοψημένο αρνίσιο κότσι φάρμας Πισσουρίου, μαριναρισμένο με πορτοκάλι και δενδρολίβανο, που σερβίρεται με πουρέ από κολοκάσι Σωτήρας, αλλά και γύρος από βοδινό (100% Black Angus), σερβιρισμένος σε χειροποίητη πίτα με αβοκάντο τζατζίκι, μαγιονέζα τρούφας, ντομάτα και φύλλα κόλιανδρου, που συνοδεύεται με σπιτικό πουρέ πατάτας, με μαύρο σκόρδο.

Τι λέτε, αγαπά ή όχι τα προϊόντα του νησιού το Dionysus Mansion;