ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σταμάτα να δεις» και να δοκιμάσεις πλούσιο μεζέ

WIZ TEAM

Μάλιστα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα τραπέζια βγαίνει αχνιστό οφτό κλέφτικο, το οποίο σερβίρεται μαζί με ταβά λευκαρίτικο.

Ενθουσιαζόμαστε κάθε φορά που μαθαίνουμε ότι μια ταβέρνα προσφέρει νόστιμο και χορταστικό μεζέ, σε πολύ λογική τιμή. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την πολύ ιδιαίτερη αυτή ταβέρνα που βρίσκεται στο χωριό Αλάμπρα και η οποία έγινε αμέσως γνωστή χάρη στον πλούσιο μεζέ της αλλά και στις πολύ κανονικές τιμές της.

Στο «Σταμάτα να δεις» ο μεζές των €15 περιλαμβάνει νόστιμα πιάτα σχάρας, πάντα με ολόφρεσκα κρέατα, ενώ ο φουλ μεζές των €18 (που προσφέρεται μόνο με προπαραγγελία) περιλαμβάνοντας έξτρα επιλογές όπως πούλλες, μακαρόνια του φούρνου, κουπέπια, μακαρόνια χωριάτικα αλλά και εποχιακά όπως μανιτάρια και αγρέλια. Και οι δύο είναι must try επιλογές.

Με την πρώτη ευκαιρία δοκίμασε τον φουλ μεζέ!

Εξαιρετικά δημοφιλές είναι φυσικά και το οφτό κλέφτικο (μισό κιλό κρέας), κάθε Τρίτη και Παρασκευή, μαζί με το οποίο έρχονται στο τραπέζι πατάτες αλλά και ταβάς λευκαρίτικος. Για οφτό θα πληρώσεις €9,50 αν θα το πάρεις take away ή €14,5 (μαζί με όλα τα ορεκτικά και άλλα συνοδευτικά) αν θα το απολαύσεις επί τόπου, στο «Σταμάτα να δεις».

Στο εστιατόριο περίπου μια φορά τη βδομάδα παίζει και ζωντανή μουσική, συνήθως κατά τους χειμερινούς μήνες, ενώ μια έξτρα υπηρεσία που προσφέρεται είναι και το catering για γάμους και δη για τα «αλλάματα».

Αν περνάς λοιπόν από την Αλάμπρα, σταμάτα να δεις τι καλό παίζει στο ωραίο εστιατόριο του Μιχάλη. Ή απλώς κλείσε τραπέζι και ξεκίνα να πας ως εκεί.

Info
99563050, 22524277
Λεωφόρος Λυμπιών 15, Αλάμπρα, επ. Λευκωσίας.
ΤΡ-Σ 18.30-22.30