ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Stardust Variety Show: Το show που αγαπάνε πολύ οι τουρίστες

WIZ TEAM

Το νούμερο 1 Comedy Variety Drag Show στην Κύπρο, με ένα cast αποτελούμενο από διεθνείς Drag Queens και live vocalists.

425 shows, 2300 ψεύτικες βλεφαρίδες, 254 κραγιόν, 6533 επισκέπτες και 4 βραβεία μετά, το απόλυτο drag show στο νησί μάς περιμένει να ανακαλύψουμε γιατί οι τουρίστες έχουν ξετρελαθεί με αυτό το show, γράφοντας διθυραμβικά σχόλια στα social media.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ένα από αυτό: «Είδαμε το Stardust στο Wavedancer στην Πάφο, την περασμένη Δευτέρα. Τι εκπληκτική βραδιά. Αγαπήσαμε κάθε στιγμή και τραγουδούσαμε όλο το βράδυ. Έχουμε επιστρέψει ήδη στην Αγγλία και τα δύο αγόρια μας ακόμα γελάνε, τι show ήταν αυτό! Πραγματικά ήταν το highlight των διακοπών μας. Αν σκέφτεστε να κλείσετε να πάτε, θα σας το προτείναμε να το κάνετε, δεν θα απογοητευτείτε. Ευχαριστίες στην ομάδα για μια εντυπωσιακή βραδιά».

Στο Tripadvisor πάντως το Stardust Variety Show έχει 5 αστέρια, με 713 Reviews.

Ενημερωτικά, η ομάδα αποτελείται από τους Kieran (Vocalist, Performer και Show Director), Bailey La Creame (Live Vocalist και Drag Performer), Miss Alexis (Drag Performer) και Lola Lush (Drag Performer).


Στην ελεύθερη Αμμόχωστο, το show θα απολαύσετε στο Octagon, στις Βρυσούλες. Κάντε την κράτησή σας ΕΔΩ

Στην Πάφο, το show μπορείτε να το δείτε εν πλω, στο Wave Dancer Sunset Cruise, απολαμβάνοντας κρουαζιέρα, buffet και show. Βρείτε πληροφορίες ΕΔΩ

Πληροφορίες 96902280
info@stardustvarietyshow.co.uk