ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη Βεράντα του Ονείρου για τσίμπημα και κρασί

WIZ TEAM

Δεν είναι μόνο ότι βρίσκεσαι σε μια πανέμορφη τοποθεσία, που είναι χωμένη στο πράσινο. Δεν είναι η δροσιά, οι πολλές επιλογές σε φαγητό, κυπριακά κρασιά της περιοχής από φημισμένα οινοποιεία, τα τέσερα διαφορετικά κοκτέιλ και φυσικά η θέα... Είναι και η δουλειά που έγινε στον χώρο, μετά την πολύ πρόσφατη ανακαίνιση.

Η Βεράντα του Ονείρου, που πλέον λανσάρεται ως all day kitchen cafe, έγινε κούκλα! Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην ανακαίνιση του χώρου (που προηγουμένως συνδύασε φαγητό μαζί με διαμονή), σε συνδυασμό με τα χρώματα, έδωσαν νέα ζωή σε αυτό το μέρος, που πλέον αποπνέει μια ρετρό αίσθηση.

Ειδικά ο τεράστιος πέτρινος καναπές με τα ωραία του μαξιλάρια είναι όλα τα λεφτά, και το ιδανικό σημείο για να απολαύσεις τη θέα, έχοντας μπροστά σου ένα κοκτέιλ, ένα κρασί (επιλέγοντας ανάμεσα σε ετικέτες από Χρυσορογιάτισσα, Κολιό, Φικάρδο, Vasilikon κ.ά.), αλλά και φαγητό και γλυκό.

Στο μενού θα βρεις από σουβλάκι, μπιφτέκια και μπριζόλα, μέχρι σνακ όπως πίτσα και ομελέτα, αλλά και γλυκά.

Μάλιστα, στα πολύ ενδιαφέροντα σε έμπνευση και γεύση platters που ετοιμάζονται, η σχάρα συνδυάζεται με την παράδοση, εξ ου και αυτά περιέχουν από χαλούμι, λουκάνικο, σουβλάκι και μπιφτέκι κοτόπουλο, μέχρι κουπέπια και ταβά.

Σε σχέση με τα γλυκά, τέλος, η ομάδα της Βεράντας πήρε τρία κλασσικά γλυκά και τα προσφέρει σε μια μοντέρνα εκδοχή τους. Συγκεκριμένα, θα βρεις λευκή δούκισσα σε μπάλα, Ferrero Roche σε μπάλα, αλλά και cheesecake σε μπάλα, ενώ το μενού περιλαμβάνει επίσης και ένα δροσιστικότατο μαχαλεπί, σερβιρισμένο με παγωτό τριαντάφυλλο.

Το επίσημο opening θα γίνει το Σάββατο 6 Αυγούστου.

Info
Τηλ. 99562900
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 73, Πάνω Παναγιά, επ. Πάφου.
Δ-Κ 09.00-23.00