ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη Λεμεσό δυο βραβευμένοι pastry chefs δημιουργούν αριστουργήματα με τη σοκολάτα

WIZ TEAM

Μια γαστρονομική συνάντηση δύο καταξιωμένων Pastry Chefs μετουσιώνεται σε ένα αριστουργηματικό μενού, αποκλειστικά για την Εβδομάδα Σοκολάτας, στο Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons.

Ο βραβευμένος Antonio Bachour “Βest Pastry Chef in the World” και ο Executive Pastry Chef του Ξενοδοχείου Four Seasons Δημήτρης Χατζηγιάννης ενώνουν την έμπνευση και το πάθος τους για την τέχνη της υψηλής ζαχαροπλαστικής και γράφουν τη δική τους γλυκιά ιστορία… με βασικό συστατικό τη σοκολάτα, σε ανατρεπτικούς συνδυασμούς.

Από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου το Colors Café προσκαλεί τους λάτρεις της σοκολάτας να γευτούν ευφάνταστες δημιουργίες από τις εκλεκτότερες ποικιλίες σοκολάτας.

Ανάμεσα στη συλλογή των εκπληκτικών σοκολατοδημιουργιών η υπέροχη Guanaja με βελούδινη υφή και κρεμώδη γεύση, η Inspiration με κρέμα βατόμουρου, η Peanut Butter με φυστικοβούτυρο και καραμέλα σοκολάτας Jivara, η Crunchy mango με κρέμα σοκολάτας γάλακτος, ζελέ μάνγκο και τραγανή κηρήθρα σοκολάτας. Το μενού συμπληρώνουν ιδιαίτερα και αρωματικά ροφήματα ζεστής σοκολάτας, ενώ όσοι αγαπάνε το καλό κρασί σίγουρα θα ενθουσιαστούν με το ιταλικό, γεμάτο άρωμα και γεύση σοκολάτας Scavi & Ray Al Cioccolata.

Τις γλυκές αναμνήσεις που επιφυλάσσει το Colors Café για την Εβδομάδα Σοκολάτας αποτύπωσαν πρώτοι οι Εκπρόσωποι των Media, Food Bloggers και Influencers, οι οποίοι παρασύρθηκαν στην απόλυτη γευστική εμπειρία, φτιάχνοντας μάλιστα τη δικιά τους μαύρη, λευκή ή γάλακτος σοκολάτα, επιλέγοντας υπέροχα υλικά, από την ελίτ των πρώτων υλών που περιλαμβάνονται στο μενού.

Info
Παρασκευή 10 - Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2023
Colors Café, Four Seasons Hotel
Facebook: @colorscafelimassol | Instagram: @colorscafelimassol