ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη Read Library 1200 επιλογές ψηφιακών βιβλίων για τις καλοκαιρινές διακοπές σου!

WIZ TEAM

Θέλοντας να επισημάνουμε τι είναι αυτό που σηματοδοτεί πάντα τα καλοκαίρια μας ώστε να τα κάνει αξέχαστα, στο νου μας έρχονται οι τόποι που επισκεφθήκαμε. Τα γλυκά ξημερώματα και τα ρομαντικά απόδειπνα. Τα γεύματα που απολαύσαμε δίπλα στο κύμα και κάτω από τη σκιά των πλατάνων με τα αηδόνια να κελαηδούν χωρίς σταματημό. Και τι άλλο...Μα φυσικά, τα βιβλία που διαβάσαμε!

Είναι καιρός λοιπόν να φροντίσουμε, αν δεν το έχουμε ήδη κάνει, εκτός από το να προγραμματίσουμε τα πραγματικά ταξίδια μας, να οργανώσουμε και τη λίστα των βιβλίων για τα νοερά μας ταξίδια.

Η τεχνολογία πλέον μας παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε μεγάλο αριθμό βιβλίων, γρήγορα, εύκολα κι απλά, με πολλά από αυτά να προσφέρονται δωρεάν! Άρα, δεν υπάρχει πια λόγος, τη στιγμή που κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνει τη τσέπη μας για τις αεροπορικές μετακινήσεις τουλάχιστον, να προβληματιζόμαστε αν το βιβλίο που επιλέξαμε να έχουμε μαζί μας στις διακοπές μπορεί να μην είναι και το κατάλληλο για μας τη δεδομένη στιγμή που έχουμε την ανάγκη να διαβάσουμε. Εκτός όμως από την εύκολη κι άμεση πρόσβαση που προσφέρει το ηλεκτρονικό βιβλίο, προσφέρει παράλληλα και πολλές άλλες δυνατότητες στο χρήστη όπως, η αναζήτηση, οι επισημάνσεις, οι σημειώσεις αλλά και η προσαρμοστικότητα που επιτρέπει τη ρύθμιση του μεγέθους και την επιλογή της γραμματοσειράς του κειμένου όπως επίσης και την ένταση του φωτισμού στην οθόνη ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες μας.
Με την εφαρμογή Read Library έχουμε 1200 βιβλία στο κινητό ή στο tablet μας έτοιμα ανά πάσα στιγμή να ανοίξουν και να προσφέρουν ξεχωριστά ταξίδια στη γνώση και στην ψυχαγωγία για κάθε ηλικία και κάθε γούστο.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή,
για iOS εδώ,
για Android εδώ.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εφαρμογής Read-Library.com εδώ, για πληροφορίες και πολλές επιλογές βιβλίων.
Καλές διακοπές και όμορφες αναγνώσεις!