ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη Read Library «Τα λεμόνια της Ζωής

WIZ TEAM

Το βιβλίο της Στέλιας Δημητρίου-Μιχαηλίδου «Τα Λεμόνια της Ζωής», σε εικονογράφηση Νικολέττας Παπαμιχαήλ, κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Read Library.

Ηρωίδα του βιβλίου είναι η μικρή Ζωή, που μεγαλώνει σε μια πολιτεία γεμάτη φως και απέραντες λιακάδες. Όταν ένα μεγάλο γκρίζο σύννεφο σκεπάζει την πολιτεία, προκαλώντας τον φόβο και την υποψία, η Ζωή αναζητά τρόπους για να επανέλθει η λιακάδα και το φως.

Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί από μικρούς και μεγάλους. Κατάλληλο για ηλικίες 5 μέχρι 105.

Το βιβλίο διανέμεται ψηφιακά από την εφαρμογή Read Library στην τιμή των 6,99 ευρώ.

Για περισσότερε πληροφορίες: https://www.read-library.com/ 

Κατεβάστε την εφαρμογή σε κινητά και tablets, για iOS εδώ και για Android εδώ.

Βιογραφικό της συγγραφέως: H Στέλια Δημητρίου-Μιχαηλίδου αγαπάει πολύ τα παιδιά. Γι’ αυτό έγινε δασκάλα, για να παίζει, να δημιουργεί και να μαθαίνει μαζί τους. Επίσης, αγαπάει πολύ το θέατρο και τα παραμύθια. Για να ζει πάντα μέσα στα παραμύθια έγινε ηθοποιός και για να δημιουργεί νέα παραμύθια, έγινε συγγραφέας. Το παραμύθι, αυτό το εμπνεύστηκε από ένα κορίτσι που μετατρέπει τα λεμόνια που φέρνει η ζωή σε υπέροχες λεμονότουρτες.

Βιογραφικό της εικονογράφου: Η Νικολέττα Παπαμιχαήλ σπούδασε ζωγραφική στη Φλωρεντία και τη Μαδρίτη. Έκτοτε δουλεύει με μολύβια, καμβάδες και πινέλα. Αγαπούσε από μικρή τα βιβλία και βρέθηκε, ξαφνικά κι απρόσμενα, να ζωγραφίζει και να εικονογραφεί τις σελίδες τους. Πιστεύει πως τίποτα δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί, φτάνει ν’ αγαπάς πολύ και να ονειρεύεσαι καθημερινά. Ένα μάθημα ζωής που, μεταξύ μας, της το ‘μαθε ο γιος της.