ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην Κύπρο ο βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin Christian Le Squer

WIZ TEAM

O σπουδαίος Γάλλος σεφ του iconic Four Seasons Hotel George V, Paris έρχεται Κύπρο για ένα four hands experience στη Λεμεσό.

Το Alasia Boutique Hotel ανακοινώνει ότι θα φιλοξενήσει τον σπουδαίο και βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin, Christian Le Squer, ο οποίος θα συμπράξει στο The Polo Restaurant μαζί με τον επίσης βραβευμένο με αστέρι Michelin, executive chef του ξενοδοχείου, Παύλο Κυριάκη.

Όπως έχουμε γράψει ξανά τον περασμένο Απρίλιο, ο νέος Executive Chef του Το The Polo Bar Restaurant και του Alasia Boutique Hotel έχει αναδειχθεί ως ο πιο επιδραστικός σεφ στην Ελλάδα για το 2023, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε αρχές της τρέχουσας χρονιάς το FNL (με τους 100 σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς σεφ της χρονιάς), οπότε η είδηση ότι έρχεται στην Κύπρο και συνεργάζεται με το εστιατόριο που στα WiZ 50 Best Restaurants 2023 ήταν στην πολύ προνομιούχα 6η θέση ήταν κάτι που μας γέμισε με ενθουσιασμό!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το The Polo Bar Restaurant διοργανώνει τέτοιου είδους dinners, με φιλοξενούμενους πολυβραβευμένους σεφ από το εξωτερικό, οπότε η επιτυχία θεωρείται δεδομένη!

Info
Κυριακή 22 και Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024
The Polo Restaurant
Alasia Boutique Hotel, Λεμεσός
Πληρ. 25332000

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alasia Boutique Hotel (@alasiaboutique)