ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην πιο γνωστή «στροφή» της Λεμεσού θα βρεις τέλειο σουβλάκι

WIZ TEAM

Αν δεν έχεις δοκιμάσει το σουβλάκι, το κρασάτο και την πίτα της σάτζιης με το μέλι και την κανέλα που φτιάχνει η ταβέρνα «Η Στροφή» στη Λεμεσό, μάλλον θα πρέπει άμεσα να μαζέψεις την παρέα και να πάτε για μεζέ.

Στην ίσως πιο γνωστή στροφή της πόλης, στη Μέσα Γειτονιά, στη στροφή κοντά στο Home Center, εδώ και περίπου ένα χρόνο οι Λεμεσιανοί απολαμβάνουν εξαιρετικό σουβλάκι, για το οποίο οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας είναι περήφανοι περισσότερο από καθετί άλλο.

Με πολλή αυτοπεποίθηση μιλάνε επίσης για το κρασάτο τους, αλλά και το επιδόρπιο του μαγαζιού, την πίτα της σάτζιης που ψήνεται στη σχάρα, με κανέλα και μέλι.

Ο μεζές της «Στροφής» αποτελείται από 15 πιάτα, τα οποία θα απολαύσετε σε έναν ωραίο χώρο, ο οποίος μετά την πρόσφατη ανακαίνιση έγινε ακόμα πιο φιλόξενος και πιο ζεστός. Μάλιστα, η ατμόσφαιρα τα σαββατοκύριακα γίνεται πολύ πιο παρεΐστικη, χάρη στο live με τους Κωνσταντίνο και Νανά, με το πρόγραμμα να ξεκινά με ελαφρολαϊκό και έντεχνο και να κορυφώνεται με πιο διασκεδαστικά ακούσματα όσο η νύχτα προχωρά.

Info
Τηλ. 99383338
Παύλου Λιασίδη 2, Μέσα Γειτονιά, Λεμεσός
Τρ-Σ 18.30-00.00