ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην ταβέρνα Άρης θα γουστάρεις

WIZ TEAM

Εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, από τον καιρό δηλαδή που ιδρύθηκε το σωματείο της Λεμεσού, ο σύλλογος λειτουργεί αδιάκοπα, προσφέροντάς κατά περιόδους εξαιρετικό φαγητό στους θαμώνες.

Άσχετα με τις οπαδικές προτιμήσεις, ο κόσμος που εκτιμά τον ποιοτικό μεζέ επισκέπτεται τον σύλλογο (ή ταβέρνα) του Άρη στη Λεμεσό, όπως μας ενημερώνει ο κύριος Αντώνης -ο οποίος έχει τη διαχείρισή του σήμερα- και έχοντας προσωπική άποψη σίγουρα δεν μπορούμε με τίποτα να τον αμφισβητήσουμε.

Στην επόμενη επίσκεψή σας στον Σύλλογο του Άρη δοκιμάστε οπωσδήποτε το σουβλάκι αλλά και τους διάσημους κολοκυθοκεφτέδες.

Εκτός από τα γνωστά και μη εξαιρετέα σουβλάκια, σεφταλιές, παϊδάκια κλπ, καλό θα είναι να γνωρίζετε πως πολύ δημοφιλές πιάτο είναι οι κολοκυθοκεφτέδες του Άρη, οι οποίοι καθημερινά βγαίνουν σε μεγάλες ποσότητες από την κουζίνα

Τεράστια ζήτηση, φυσικά, εκτός από τους μεζέδες, έχουν και τα τραπέζια στην αυλή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, με τη θέα της καλτ Πλατεία Ηρώων και την ωραία αύρα που χαρακτηρίζει την περιοχή!

Info
Τηλ. 99344237
Κώστα Κουλάρη 8, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός
Δ-Κ 19.00-23.00