ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην ταβέρνα Old Simos τρώμε κολοκάσι και αναφωνούμε «Viva Mexico»

WIZ TEAM

Το διάσημο κολοκάσι της Σωτήρας συναντά τις τορτίγιες και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και απίστευτα γευστικό. Burrito κολοκάσι!

Πρόσφατα είχαμε παρουσιάσει μέσω ενός άρθρου ορισμένα ξενόφερτα πιάτα που κάποιοι στο νησί είχαν την έμπνευση να τα φέρουν στα μέτρα τους και να τα κάνουν… κυπριακά. Συγκεκριμένα, το άρθρο αφορούσε στα «Tacos αλά Κυπριακά» του Φιλήμων Γεύσεις, τα «Pittacos El Boukkomador!» από το Boukkoma, αλλά και κάποια sushi με κολοκάσι και χαλούμι τα οποία είχε παλαιότερα στο μενού η ταβέρνα Old Simos.

Διάβασε επίσης: Τρία ξενόφερτα πιάτα που έγιναν… κυπριακά


Γενικά είναι ωραίο να βλέπεις τους ντόπιους να πειραματίζονται, παίρνοντας κλασσικές ξενόφερτες συνταγές και να τις προσαρμόζουν στα δικά τους μέτρα, δίνοντάς μας παραλλαγές με παραδοσιακά υλικά του τόπου μας.

Τότε γράφαμε για τα Sushi με κολοκάσι του Old Simos, αλλά και για ορισμένες συνταγές που ήταν σε διαδικασία δημιουργίας από τον Σίμο στην αγαπημένη ταβέρνα της Σωτήρας, όπως για παράδειγμα το πολίτικο kebab με κολοκάσι ή το κολοκάσι σαγανάκι.

Και να τελικά που είδαμε να βγαίνει από την κουζίνα μια καινούργια συνταγή, εννοώντας το Burrito Κολοκάσι. Στην ταβέρνα του Σίμου λοιπόν μπορείς να απολαύσεις το διάσημο μεξικάνικο σνακ, αλλά με μια παραλλαγή, μέσω της οποίας αναδεικνύεται και πάλι το υπέροχο ΠΟΠ προϊόν της περιοχής.