ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στις 24 Ιουνίου γνωρίζουμε τη νέα γενιά τραγουδοποιών, συνθετών και μουσικών του νησιού

WIZ TEAM

Η Louvana Records προσκαλεί το κοινό στη μεγάλη τελική συναυλία του Fengaros High 2023 για να γνωρίσει τη νέα γενιά τραγουδοποιών, συνθετών και μουσικών!

Στα πρότυπα του Fengaros Festival, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου 2023, στο Αμφιθέατρο Δήμου Ιδαλίου. Μετά από ανοιχτό κάλεσμα που απηύθυνε η διοργάνωση και ακολούθως μετά από διαδικασία ζωντανών ακροάσεων, έχουν επιλεγεί από την καλλιτεχνική επιτροπή και θα παρουσιάσουν την πρωτότυπη μουσική τους στη σκηνή του High τα συγκροτήματα και σόλο acts: Alexa Michael, Anastasia Williams, Christos Metaxas, μικροοδύσσεια, Nilium και Puzzled.

Τη συναυλία θα παρουσιάσει η ηθοποιός Πολυξένη Σάββα και θα κλείσει η Della με τη μπάντα της.

Πληροφορίες/Εισιτήρια: www.fengaros.com/high

Στόχος του Fengaros High είναι να προβάλει νεαρούς καλλιτέχνες -γεννημένους την 1η Ιανουαρίου 2004 και αργότερα- να τους εμπνεύσει και να τους δώσει τα πρώτα εφόδια έτσι ώστε να ενταχθούν στην μουσική βιομηχανία.

Μέσα από μεγάλο αριθμό αιτήσεων, η καλλιτεχνική επιτροπή αποτελούμενη από τους Μάριο Τακούσιη (συνθέτης/παραγωγός), Αντωνία Χαραλάμπους (ηθοποιός/σκηνοθέτιδα), Στέλιο Κτόρα (ραδιοφωνικός παραγωγός/εκπαιδευτικός), Άντρεα Σολομωνίδου (μάρκετινγκ μάνατζερ), Λευτέρη Μουμτζή (παραγωγός/τραγουδοποιός) και Αντρέα Τραχωνίτη (παραγωγός/ηχολήπτης) επέλεξε τις τελικές έξι παρουσιάσεις που θα διαγωνιστούν στη σκηνή του High.

Αφού τα έξι συγκροτήματα και σόλο καλλιτέχνες παρουσιάσουν ζωντανά τη μουσική τους στην εντυπωσιακή σκηνή του Fengaros High, τα μέλη της καλλιτεχνικής επιτροπής σε συνδυασμό με ψηφοφορία από το παρευρισκόμενο κοινό θα επιλέξουν τη νικητήρια παρουσίαση η οποία θα ανταμειφθεί με δωρεάν επαγγελματική ηχογράφηση στο Studio eleven63. Το αποτέλεσμα των ηχογραφήσεων θα παρουσιαστεί σε πρώτη μετάδοση στην εκπομπή Eclectic Weekend’ του Jimmy D στον ραδιοφωνικό σταθμό Deejay 93.5, ενώ η νικητήρια παρουσίαση θα εμφανιστεί επίσης στο Fengaros Festival στις 3 Αυγούστου 2023. Όλες οι παρουσιάσεις του Fengaros High θα κινηματογραφηθούν και θα κυκλοφορήσουν στο κανάλι της Louvana Records στο YouTube.

FB: facebook.com/fengaros
IG: instagram.com/fengaros
TikTok : tiktok.com/@fengaros

Χορηγοί: Τμήμα Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού Υφυπουργείου Πολιτισμού, LLPO Law Firm