ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Αγκίστρι θα απολαύσεις ψάρι με θέα τα δεμένα σκάφη

WIZ TEAM

Μετά την πρόσβαση που δόθηκε (ξανά) στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες, η Μαρίνα Λάρνακας προσφέρεται πλέον ως μια πρόταση εξόδου και ψυχαγωγίας.

Ανάμεσα στους διάφορους χώρους εστίασης που εμφανίστηκαν στο σημείο είναι και το εστιατόριο Agistri Seafood Restaurant, στο οποίο ο κόσμος μπορεί να απολαύσει ψαρομεζέ (με €20), αλλά και επιλογές σε φρέσκο ψάρι, θαλασσινά, φρέσκιες σαλάτες και νόστιμες αλοιφές.

Στον μοντέρνο χώρο του εστιατορίου, μέσα ή έξω (κοντά στα δεμένα σκάφη), μπορείτε να πάτε καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας, αλλά καλό είναι να κάνετε μια κράτηση στην περίπτωση που θα επιλέξετε το σαββατοκύριακο για την έξοδό σας.

Ιδανικό το σκηνικό για όσους λατρεύουν τη θαλασσινή αύρα και τη νησιώτικη αισθητική -σε αυτό βοηθάνε πολύ και τα ψάθινα φωτιστικά που κρέμονται από το ταβάνι, όπως επίσης και οι χρωματισμοί που έχουν επιλεγεί για τη διακόσμηση.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το Αγκίστρι συχνά πυκνά διοργανώνει και βραδιές με ζωντανή μουσική, προτείνοντας διασκέδαση με ρεμπέτικα ή λαϊκά ακούσματα. Το αμέσως επόμενο live act έχει κλειδώσει για την 25η Μαρτίου, με τη Ρεμπέτικη Φατριάς να είναι η μπάντα που θα διασκεδάσει τον κόσμο, στην -πιο ζωντανή από ποτέ- μαρίνα της Λάρνακας.

Info
Τηλ: 96106566
Δ-Κ 12.00-00.00
Μαρίνα Λάρνακας