ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Just Lunch θα βρεις αφέλια στιφάδο, λεμονάτο κοτόπουλο κατσαρόλας και μαχαλεπί

WIZ TEAM

Και μάλιστα το φαγητό μπορεί να έρθει να σε βρει μέσω delivery.

Ανάμεσα στα καλά που μας άφησε η περίοδος της πανδημίας είναι ότι οι επιλογές μας για έτοιμο φαγητό αυξήθηκαν κατακόρυφα, ενώ παράλληλα μειώθηκε ο χρόνος παράδοσης, ένεκα στις πολλές επιλογές που μας δίνουν οι εταιρίες παράδοσης.

Ανάμεσα στις πολλές επιλογές λοιπόν είναι και αρκετές που είναι πραγματικά καλές, προσφέροντας καθημερινά φρέσκο φαγητό, ενίοτε μάλιστα με επιλογές που μπορούν να σε ξαφνιάσουν.

Από το Just Lunch by Giannos Motis μπορείς πχ να παραγγείλεις καλαμάρι τηγανιτό, κοτόπουλο με σουσάμι, ή είδη σχάρας με νόστιμες μαρινάδες, όπως επίσης και πιο σπέσιαλ φαγητά, βγαλμένα από συνταγές των γιαγιάδων μας: λεμονάτο κοτόπουλο της κατσαρόλας, αφέλια στιφάδο, κεφτέδες, μακαρόνια του φούρνου από παραδοσιακή συνταγή, αφού μέσα στην κρέμα έχει ακόμα και μοσχοκάρυδο, μπέικον (πανσέτα) με μουστάρδα και βότανα.

Το καλύτερο φινάλε μπορεί να γίνει με ένα κυπριακό μαχαλεπί (με παγωτό τριαντάφυλλο), ενώ μέχρι και καφέ μπορείς να παραγγείλεις από εδώ.

Στο μενού θα βρείτε επιλογές σε σαλάτες, ζεστά ορεκτικά, κρύα ορεκτικά και σως, όσπρια, ζυμαρικά, επιλογές σε κοτόπουλο, χοιρινό και βοδινό (steaks), ψάρι, συνοδευτικά, σπιτικές σούπες και γλυκά.

Η συγκεκριμένη εταιρία ασχολείται με το catering εδώ και μια δεκαετία (σε εκδηλώσεις, σχολεία, εταιρίες κλπ), ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αποφάσισε να δώσει την επιλογή και για delivery.

Αν παραγγείλετε απ’ ευθείας, το delivery μπορεί να φτάσει μέχρι και το κέντρο της Λευκωσίας, ενώ μέσω Wolt και Bolt καλύπτεται ολόκληρη η πόλη.

Info
Τηλ. 22006543
Λεωφόρος Αμμοχώστου 75, Αγλαντζιά
Δ-ΠΑΡ 11.00-15.00

Διαβάστε επίσης: Δέκα εστιατόρια για lunch break στο κέντρο της Λευκωσίας