ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας έγινε την Πέμπτη η λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης «Μαύρη γαλότσα»

WIZ TEAM

Η "Μαύρη Γαλότσα", η κωμωδία του καλοκαιριού παρουσιάστηκε από την μπύρα ΚΕΟ και χάρη στις καθηλωτικές ερμηνείες των Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Λευτέρη Ζαμπετάκη και Κρίστη Παπαδοπούλου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους βρέθηκαν εκεί και καταχειροκροτήθηκαν.

Με ένα ιδιαίτερο κείμενο στο οποίο ξεδιπλώνονται η τρυφερότητα, η καθημερινή τριβή και οι προβληματισμοί των σχέσεων το έργο πρόσφερε άφθονο γέλιο και συγκίνηση στους θεατές. Το κείμενο και την σκηνοθεσία της παράστασης, υπογράφει η Βάσια Αργέντη και τα σκηνικά, όπως και τα κουστούμια, ανέλαβε ο Λάκης Γενεθλής. Βοηθός σκηνοθέτη της παράστασης είναι η Θέωνη Φύτρου. Τον φωτισμό ανέλαβε ο Alexander Jotovic και η σύνθεση του τραγουδιού της παράστασης ανήκει στον Ανδρέα Καρανίκα. Η υπέροχη ερμηνεία του τραγουδιού της παράστασης είναι από την Ελένη Κατακάση.

Πριν δούμε ποιοι βρέθηκαν στο red carpet της πρεμιέρας, αξίζει να αναφέρουμε την υπόθεση της παράστασης. Πιο συγκεκριμένα, στη "Μαύρη Γαλότσα" παρακολουθούμε ένα ζευγάρι καθημερινό. Ένα ζευγάρι που ακροβατεί μεταξύ απόλυτης αγάπης και έρωτα από τη μία και αντικειμενικών προβλημάτων από την άλλη. Εφτά χρόνια αναμονής για την πολυπόθητη πρόταση γάμου. Εφτά χρόνια «θα» και «θα»... Πώς είναι όταν εστιάζει κανείς μόνο στα δικά του προβλήματα; Σε ένα σπίτι δεν βρίσκονται δύο κόσμοι μονάχα. Κάθε άνθρωπος σέρνει και την οικογένεια του μες στη σχέση του, είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά. Ζήλιες, ασυνεννοησίες και ό,τι άλλο έχει «κληρονομήσει» ο Λευτέρης από την οικογένεια του το φέρνει στη σχέση του με την Αλκυόνη. Με κορυφαία κυριολεκτική προσθήκη στη σχέση τους , που παίρνει σάρκα και οστά…. Τη μαμά του! Μία πεθερά που φαινομενικά έρχεται απρόσκλητη για δικούς της λόγους στο σπίτι του γιου της…αλλά είναι αυτή η αλήθεια;


Παραστάσεις:

Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
3 και 4 Ιουνίου

Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού
6,7,8 Ιουνίου

Θέατρο Σκάλα Λάρνακα
9 Ιουνίου

Μαρκίδειο Θέατρο Πάφος
10 Ιουνίου

Εισιτήρια : Τickethour.com.cy & Καταστήματα ACS COURIER

Μέγας Χορηγός : Electroline
Χορηγοί: Ελληνική Τράπεζα , ΟΠΑΠ
Υποστηρικτές: Δ.Κ Δημητριάδης, Μητσίδης, Υπεραγορές ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ , McDοnalds , Parex
Επίσημος Αερομεταφορέας : Sky Express
Χορηγός Φιλοξενίας : Atlantica Hotels & Resortls
Οι ηθοποιοί μετακινούνται με αυτοκίνητα από τη Unicars
Μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθούν στο Ronald Mc Donald House of Charities