ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Omikron Brunch τα pancakes αποτελούν σοβαρή υπόθεση

WIZ TEAM

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΣΕΛΕΠΟΣ

Το κέντρο της Πάφου, με τα νεοκλασικά του κτίρια και το σοβαρό λίφτινγκ που του έγινε τα τελευταία 6 χρόνια, αποτελεί πλέον πόλο έλξης τόσο για επιχειρήσεις εστίασης όσο και για τον κόσμο.

Το Οmikron Brunch ήταν από τις πρώτες επιχειρήσεις εστίασης που άνοιξαν στο κέντρο και για πέραν των 5 χρόνων τώρα συνεχίζει να διατηρεί το υψηλό επίπεδό του και να εξελίσσεται επίσης.

Όπως προδίδει και το όνομά του, αποτέλεσε τον πρώτο διδάξαν στην Πάφο του τρεντ που σαρώνει την Κύπρο και από το παραδοσιακό «μπούκωμα» πλέον όλοι πάμε για brunching!

Οι επιλογές του μενού του ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς και καλύπτουν όλη τη γκάμα, από healthy μέχρι… «unhealthy». Προσωπικά, το προτιμώ και το προτείνω όταν σκεφτώ τη λέξη pancakes ή όταν η λέξη αυτή πέσει στο τραπέζι από φίλους (αφού αξίζουν κάθε θερμίδα)!

Οι επιλογές σε pancakes και συνδυασμούς είναι αρκετές, τα pancakes είναι φρέσκα και τις μερίδες άνετα τις μοιράζεσαι! Αγαπημένη επιλογή, η «The Pancake Symphony» με pancakes γεύσης σοκολάτας, τυρί μασκαρπόνε και φρούτα του δάσους που τρώγοντάς τα… μάλλον νιώθεις να ταξιδεύεις με συμφωνικές μελωδίες.

Γενικά, το μενού του και η τοποθεσία του προσφέρεται για ένα «σοβαρό» brunch, ακολουθούμενο από μια βόλτα με τα πόδια στο όμορφο κέντρο της Πάφου!

Να μη ξεχάσω να αναφέρω ότι τόσο τα πιάτα όσο και η εσωτερική προσεγμένη διακόσμηση του προσφέρεται για ινσταγκραμικά ενσταντανέ, αφού όπως λέει και ένας φίλος, πλέον πρώτα τρώει το Instagram και μετά εμείς.

Και μην ξεχνάτε ότι η ζωή είναι μικρή και οι μικρές απολαύσεις κάνουν τη διαφορά! #pafianontour #santinpafoeneshi


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oggi Pasta… Arrivato