ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Παραγάδι για εξαιρετικό ψάρι

WIZ TEAM

Εδώ και πολλά χρόνια η κυρία Κατίνα προσφέρει στην Πρωτεύουσα τη δυνατότητα να απολαύσει εξαιρετικής ποιότητας φαγητό, μέσω ενός μενού που τιμά το ντόπιο φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά.

Το ψάρι που καταφθάνει στο Παραγάδι από τα παράλια της Πάφου, μαζί με τα φημισμένα ορεκτικά και τα υπόλοιπα εδέσματα, καθημερινά μαζεύουν γύρω από τα τραπέζια του εστιατορίου οικογένειες και παρέες φίλων, αλλά και κόσμο που συνηθίζει να κάνει business lunch στην περιοχή.

Και όλοι γνωρίζουν πολύ καλά πως η εμπειρία ενός γεύματος ή δείπνου στο αγαπημένο fish restaurant της Λευκωσίας τελειώνει πάντα με τον πιο ιδανικό τρόπο, με καλοφτιαγμένα σπιτικά γλυκά του κουταλιού αλλά και με ολόφρεσκα εποχιακά φρούτα.

Ανάμεσα στο πελατολόγιό του υπάρχουν πολλές σημαντικές προσωπικότητες, από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, πέραν από το ψάρι της αρεσκείας, να επιλέξετε με ποιο από τα κρασιά του καλά ενημερωμένου wine list θα συνοδεύσετε το φαγητό σας, και φυσικά αν θα καθίσετε στην ωραία σάλα του εστιατορίου ή στην ειδυλλιακή αυλή που αποπνέει μια όμορφη άκρως μεσογειακή αύρα.

Τόσο το ίδιο το φαγητό -με τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα του-, όσο και η ατμόσφαιρα, αλλά κυρίως η φιλοξενία της κυρίας Κατίνας, θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας!

Info
Τηλ. 22491310
Νιόβης 3, Ακρόπολη, Λευκωσία
ΔΕΥ-ΚΥΡ 12.00-16.00 & 19.00-24.00