ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Sierra μπορείς να φτιάξεις το pancake σου όπως το θέλεις

WIZ TEAM

Και μαζί να απολαύσεις espresso based καφέ με γεύση σοκολάτας (Kinder, Twix, Ferrero Rocher, Bueno, Kit Kat).

Η νέα άφιξη της Πάφου ονομάζεται Sierra και βρίσκεται στην περιοχή της Αγοράς (Παζάρι) στην Πάφο -κοντά στον Παγκράτιο.

Η Μαρία Νίστορ και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου έφτιαξαν ένα μαγαζί θέλοντας να επικεντρωθούν αποκλειστικά στα pancakes, εξ ου το μενού είναι χωρισμένο σε διάφορα sections από τα οποία κανείς μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές σοκολάτες, σιρόπια, μπισκότα, toppings (από σοκολάτες υπάρχουν σχεδόν τα πάντα), ξηροί καρποί, φρούτα και παγωτά.

Το μόνο που έχετε είναι να σημειώσετε στη λίστα τις προτιμήσεις σας, έτσι ώστε να απολαύσετε το pancake όπως ακριβώς λαχταράτε. Υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα για αλμυρό pancake, επιλέγοντας ανάμεσα σε υλικά όπως μπέικον, αυγό, τυρί και μιαγιονέζα.

Απ’ εκεί και πέρα, τα panakes αλλά και τα αλμυρά που ψήνονται επί τόπου και προσφέρονται το πρωί μπορείτε να τα συνοδεύσετε με καφέ, φρέσκους χυμούς, smoothies, milkshakes, αλλά και με αλκοολούχα -κοκτέιλ, κρασί ή μπύρα.

Σε σχέση με τους καφέδες, σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι όλοι οι espresso based ζεστοί και κρύοι καφέδες μπορούν να προσφερθούν και με σοκολάτα (Kinder, Twix, Ferrero Rocher, Bueno, Kit Kat).

Κι αναρωτιέστε από πού προέκυψε το όνομα, όπως μας ενημερώνουν τα παιδιά το Sierra παραπέμπει στην πανέμορφη αμερικανική οροσειρά με τη πανέμορφη φύση και την εντυπωσιακή θέα, αλλά και έναν διακαή τους πόθο για ένα από τα επόμενα ταξίδια.

Info
Τηλ. 26843284
Ιππκράτους 18, Πάφος
ΤΡ-Κ 08.00-20.30