ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο «Στέκκι του Boss» φτιάχνεις μεζέ όπως τον θέλεις

WIZ TEAM

Τα πράγματα εδώ είναι απλά. Κάθεσαι αναπαυτικά και είτε επιλέγεις τον μεζέ είτε τον δημιουργείς μόνος σου.

Στο Στέκκι του Boss μπορείς να πάρεις τη λίστα με τα ονόματα των πιάτων που βρίσκεται μπροστά σου και να φτιάξεις τον δικό σου μεζέ, όπως ακριβώς τον θέλεις, επιλέγοντας τα πιάτα που θα σου κινήσουν περισσότερο το ενδιαφέρον.

Φυσικά, για όσους το επιθυμούν, υπάρχει και η δυνατότητα του α λα καρτ, με τις επιλογές να περιλαμβάνουν ακόμα και ψαρικά (φρέσκο καλαμάρι, γαρίδες, μύδια, λαβράκι, μαρίδα κ.λπ.).

Το εστιατόριο υπάρχει εδώ και 9 χρόνια, από το 2014, ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο βρίσκεται σε καινούργιο χώρο, στο κέντρο του Παριλιμνίου.

Εδώ μπορείς να απολαύσεις παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα, με κάποια στοιχεία και από την ελληνική κουζίνα. Ενδεικτικά αναφέρουμε το τυρί σαγανάκι, τη φέτα μπουγιουρντί, τους μελιντζανοκεφτέδες και τους κολοκυθοκεφτέδες, αλλά και την πιπεριά Φλωρίνης με φέτα.

Σε σχέση με τα κυπριακά πιάτα, ανάμεσα στις δημοφιλείς επιλογές βρίσκεται το οφτό κλέφτικο που προσφέρεται Παρασκευή και Σάββατο (κατά τους καλοκαιρινούς μήνες), το λεμονάτο κουνέλι που μαγειρεύεται με πολύ μεράκι, οι φρέσκες τοπικές πατάτες, το σπιτικό χαλούμι (φρέσκο ή παλαιωμένο), το κρασάτο μπέικον (δικής τους παραγωγής), το χωριάτικο λουκάνικο από τον δικό τους κρεοπώλη, το ψημένο στο κάρβουνο σουβλάκι και τη σεφταλιά και άλλα πολλά.

Η φρεσκάδα των υλικών είναι αυτό που διασφαλίζει την ποιότητα των πιάτων που έρχονται στο τραπέζι σου ή που έρχονται στον χώρο σου αν επιλέξεις take away ή delivery.

Ένα γεύμα ή ένα δείπνο στο «Στέκκι του Boss» κλείνει πάντα με ένα κερασμένο παγωτό βανίλια με γλυκό κεράσι (κυπριακό πετροκέρασο) ή/και με φρούτο. Στο μενού για γλυκό υπάρχει η δυνατότητα για lava cake, καρυδόπιτα ή μηλόπιτα.

Info
Τηλ. 23828285
Νίκου Ψαρά 21, Παραλίμνι
Δ-Κ 12.30-15.00, 18.00-23.00