ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο The Bowling Boutique Bar & Grill δεν πας μόνο για μπόουλινγκ

WIZ TEAM

Στο νέο bowling center της Λευκωσίας θα πας για μια ολοκληρωμένη εμπειρία με την παρέα σου. Για bowling, για να χαλαρώσεις σε έναν χώρο που μοιάζει περισσότερο με lounge bar, αλλά και για καλό φαγητό και ποιοτικά κοκτέιλ.

Οι Αγαμέμνων Μυριανθόπουλος και Γιώργος Κασιούρης, παίκτες του bowling και οι δύο και λάτρεις του αθλήματος, έβλεπαν την ανάγκη για δημιουργία ενός bowling center στη Λευκωσία, όπου η εμπειρία θα επεκτεινόταν σε μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης. Μαζί και με τους εξ Ελλάδος συνέταιρούς τους έφτιαξαν έναν απόλυτα σύγχρονο χώρο, με τελευταία τεχνολογία, αναβαθμισμένο λογισμικό, ο οποίος ξεφεύγει από την κλασσική εικόνα ενός bowling center όπως την έχουμε στο μυαλό μας.

Θα τολμούσαμε να πούμε ότι το The Bowling Boutique Bar & Grill είναι ένα boutique bowling center που μοιάζει περισσότερο με lounge bar.

Οι αναπαυτικοί καναπέδες τύπου Chesterfield, η μοντέρνα (bar) επίπλωση, ο κατάλογος με τα κοκτέιλ που περιλαμβάνει περισσότερες από 20 επιλογές (εκ των οποίων και 7 τις συνταγές των οποίων δημιούργησε η Jack Daniels), οι μπύρες και όλων των ειδών τα spirits, αλλά και το φαγητό, προσφέρουν στον κόσμο μια ανεπανάληπτη εμπειρία εξόδου.

Ειδικά στο μενού με το φαγητό θα πρέπει να κάνουμε ειδική αναφορά, καθότι τα πλείστα που προσφέρονται φτιάχνονται στην κουζίνα τους επί τόπου. Το burger φτιάχνεται από 100% argentinian beef που αλέθεται εκεί και το μόνο που προστίθεται είναι αλάτι και πιπέρι, τα dressings για τις σαλάτες επίσης φτιάχνονται εκεί, αλλά και η ζύμη για την πίτσα που είναι σε στυλ ναπολιτάνικο. Στο μενού θα βρείτε επίσης wings, nachos, μπριζόλα, chicken strips, onion rings, philly cheesesteak κ.ά.

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης στον κόσμο που έρχεται εδώ», αναφέρει στο WiZ ο εκ των ιδιοκτητών Αγαμέμνων Μυριανθόπουλος. «Το The Bowling Boutique Bar & Grill είναι ένας χώρος για διασκέδαση, για bowling στους 12 διαδρόμους, για κοκτέιλ αλλά και για ποτά».

Info
Τηλ. 99081650
Κυριάκου Μάτση 56-60, Έγκωμη, Λευκωσία
Δ-Σ 12.00-02.00, Σ-Κ 11.00-02.00 (κουζίνα Τρ-Κ 18.00-23.00)