ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο Wolfgang’s Steakhouse Limassol πρωταγωνιστής είναι το εκλεκτό steak

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πλήρως ανανεωμένο και ταυτόχρονα γνώριμο σε αυτούς που αγαπούν την υψηλή ποιότητα και το fine dining, το Wolfgang’s Steakhouse Limassol, συνεχίζει να αποτελεί τον απόλυτο προορισμό, για τους λάτρεις των γευστικών απολαύσεων και ιδιαίτερα του εκλεκτού και αριστοτεχνικά ψημένου steak, που πρωταγωνιστεί στο menu.

Το Wolfgang’s Steakhouse Limassol, το μοναδικό σε ολόκληρη την Ευρώπη το οποίο φέρει τη σφραγίδα της διάσημης αλυσίδας εστιατορίων, βρίσκεται από το 2019 στην κοσμοπολίτικη περιοχή της Αμαθούντας, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία, που συνδυάζει την υπέροχη τοποθεσία, τη relax ατμόσφαιρα του χώρου, το άρτιο service και το εξαιρετικό φαγητό.

Στο menu του Wolfgang’s Steakhouse, θα βρεις πληθώρα επιλογών, με τα δημοφιλή steaks να ξεχωρίζουν στη λίστα, καθώς έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις premium κοπές κρεάτων από ποιοτικές φάρμες των ΗΠΑ.

Σήμα κατατεθέν του Wolfgang’s Steakhouse είναι το άριστης ποιότητας φρέσκο βοδινό USDA Prime Black Angus, το οποίο σερβίρεται “dry aged” κατευθείαν από τη φάρμα στο τραπέζι, και φέρει την ανώτατη πιστοποίηση “prime”.

Ο κατάλογος του menu συμπληρώνεται με δημιουργικά πιάτα όχι μόνο από τη στεριά, αλλά και από τον πλούτο της θάλασσας με νόστιμα ψάρια και θαλασσινά.

Τα signature cocktails και η εντυπωσιακή cava με την προσεγμένη λίστα εκλεκτών κρασιών, ολοκληρώνει την food and wine pairing γαστρονομική εμπειρία στο Wolfgang’s Steakhouse Limassol.


INFO: Wolfgang’s Steakhouse Limassol | Δ-Κ 17.00- 00:00 |
Λεωφόρος Αμαθούντος 6, Μουτταγιάκα | Τ: 25 944 004
W: www.wolfgangssteakhouse.com.cy