ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον αέρα η διεξαγωγή του AfroBanana Festival

WIZ TEAM

Δύο μόλις μήνες πριν την καθορισμένη ημερομηνία πραγματοποίησης του πολύ σημαντικού φεστιβάλ, οι διοργανωτές μάς ενημερώνουν πως ακόμα δεν έχουν βρει τοποθεσία για το φεστιβάλ, αφού μέχρι στιγμής πέντε διαφορετικές τοποθεσίες, για ανυπόστατους λόγους όπως αναφέρουν, τους έχουν απαντήσει αρνητικά.

Δείτε πιο κάτω τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητοί υποστηρικτές του πολιτισμού, λάτρεις της μουσικής - φίλοι μας, κοινότητα μας, όπου κι αν βρίσκεστε,

Σε λιγότερο από δύο μήνες, το AfroBanana Festival θα ανοίξει τις πόρτες του, καλωσορίζοντας σας και πάλι να απολαύσετε μία εκδήλωση που έχει γίνει από τα μεγαλύτερα γεγονότα στο ετήσιο πολιτιστικό ημερολόγιο του νησιού, συγκεντρώνοντας κορυφαίους ντόπιους και διεθνείς καλλιτέχνες.

Αυτό είναι που ελπίζουμε και προς αυτό το σκοπό εργαζόμαστε κάθε μέρα, από την μέρα που έληξε το περσινό AfroBanana Festival.

Ωστόσο, με λιγότερο από δύο μήνες μέχρι την έναρξη, και μετά από τέσσερις μήνες αναμονής μέχρι σήμερα, μας έχει αρνηθεί άδεια από κάθε αρμόδια αρχή που έχουμε προσεγγίσει, για πέντε διαφορετικές τοποθεσίες, για ανυπόστατους λόγους. Χωρίς αυτήν, το φεστιβάλ δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, παρόλο που εμπίπτει στο πλαίσιο του διεθνούς φεστιβάλ ΚΥΠΡΙΑ, του πιο μακροχρόνιου και διαπιστευμένου πολιτιστικού φεστιβάλ στην Κύπρο.

Χρειαζόμαστε ένα μέρος για να σας υποδεχθούμε, μια σκηνή για να φιλοξενήσουμε την ετήσια γιορτή του πολιτισμού, που τόσοι από εσάς αγαπήσατε.

Η έλλειψη υποστήριξης, η αδιαφορία και η αντίσταση σημαίνουν ότι ο πολιτισμός στο νησί μας απειλείται με αφανισμό. Διότι γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνοι στη μάχη ενάντια στην αρνητική και επιπόλαιη μεταχείριση των πολιτιστικών μας προσπαθειών - και άλλα φεστιβάλ και διοργανωτές πολιτιστικών εκδηλώσεων αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες. Αλλά δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνοι.

Απευθυνόμαστε σε σας για την υποστήριξή σας.

Σας ζητούμε να σταθείτε μαζί με το AfroBanana Festival και με όλα τα φεστιβάλ στην Κύπρο, καθώς υψώνουμε τις φωνές μας για να ακουστούμε.

Παρακαλούμε κάντε share, like, tag τις αρμόδιες Αρχές και σχολιάστε τις αναρτήσεις μας και δείξετε ότι υποδέχεστε και γιορτάζετε τον πολιτισμό και το μέλλον των φεστιβάλ στην Κύπρο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Afrobanana (@afrobananafest)