ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον εξωτικό κόσμο του Tequila στην Αγία Νάπα

WIZ TEAM

Κάθε φορά που επιστρέφουμε στο συγκεκριμένο μεξικάνικο, το φαγητό, τα ποτά, η διακόσμηση, η ατμόσφαιρα και γενικά η διάθεση όλων όσοι βρίσκονται στο εστιατόριο, μας χαρίζουν μια εμπειρία ανεπανάληπτη.

Αρχικά είναι το ντεκόρ με το υπερμέγεθες σομπρέρο και το τεράστιο ποτήρι για μαργαρίτα στον εξωτερικό χώρο, τα πολύ ζωηρά χρώματα αλλά και οι καταπράσινοι χαρακτηριστικοί κάκτοι. Παρόλο που το Tequila βρίσκεται στην πολυσύχναστη και κοσμοπολίτικη λεωφόρο Nissi, στην Αγία Νάπα, εντούτοις σού δημιουργείται αμέσως η ψευδαίσθηση ότι έχεις μεταφερθεί σε μια γειτονιά στο Μεξικό.

Η αίσθηση αυτή ενισχύεται με το που κάθεσαι στο τραπέζι, ειδικά αν προμηθευτείς κάποια από τα χαρακτηριστικά props που είναι διαθέσιμα για όλους, όπως τα σομπρέρο, τα ponchos και τα ψεύτικα πιστόλια!

Με το που θα φτάσει μάλιστα η πρώτη μαργαρίτα στο τραπέζι, μια sangria ή μια τεκίλα, σε εκείνη τη φάση έχεις πιστέψει ήδη ότι βρίσκεσαι στη Λατινική Αμερική.

Το μόνο που μένει είναι να πάρεις στα χέρια το μενού και να επιλέξεις ανάμεσα σε Tacos, Enchiladas, Chimichangas, Burritos, Flautas, Chilli Con Carne, Fahitas, ή τις επιλογές σε grill, flambe, wrappers, burger, σαλάτες, Quesadillas και άλλα πολλά. Αυτό βασικά είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι, από την άποψη ότι όλα τα προαναφερθέντα είναι ένα κι ένα, top σε γεύση και φτιαγμένα πάντα με τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά! Ό,τι έχεις δοκιμάσει την τελευταία φορά το θες και στην επόμενη επίσκεψή σου, ενώ την ίδια ώρα θες να δοκιμάσεις και νέα πράγματα... Και κάπου εκεί το πράγμα ξεκινά να δυσκολεύει.

Εν κατακλείδι θα λέγαμε πως πάντα στο Tequila έχουμε μια άψογη από κάθε άποψη γευστική και όχι μόνο εμπειρία. Κάθε φορά λοιπόν υψώνουμε τα ποτήρια και αναφωνούμε "Viva Mexico!". Αυτό ακριβώς θα κάνουμε και φέτος το καλοκαίρι, μιας και το εστιατόριο έχει ανοίξει ήδη για τη σεζόν!

Info
Τηλ. 23723620
Λεωφ. Νισή και Αγίας Μαύρης γωνία
Δ-Κ 13.00-00.00