ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Street food γεύσεις της Ανατολικής Μεσογείου στο κέντρο της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Ο πολύ δημοφιλής Theo προσφέρει γεύσεις από Τουρκία, Συρία και Λίβανο, μέχρι Παλαιστίνη, Ισραήλ, Ιορδανία και φυσικά Ελλάδα και Κύπρο.

Αν συχνάζεις στα διάφορα street food festivals, τότε θα γνωρίζεις σίγουρα ότι στο Omni Eats βρίσκεις πάντα το πιο τίμιο φαγητό, με ένα κράμα γεύσεων από ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο. Στην κουζίνα του -ο κατά κόσμον- Θεόδωρος Καψός δουλεύει με γεύσεις από χώρες όπως η Κύπρος, η Ελλάδα, η Τουρκία, η Συρία, ο Λίβανος, η Παλαιστίνη, το Ισραήλ και η Ιορδανία.

Τα τελευταία μερικά χρόνια, αφότου επέστρεψε από το Λονδίνο, όπου για μια δεκαετία διατηρούσε καντίνες με τη λογική του street food, επικεντρώθηκε στις γεύσεις των γειτονικών χωρών. Από τις αρχές του 2022 μέχρι και σήμερα δουλεύει αποκλειστικά με τα διάφορα street festival και άλλα pop up events, ενώ από τον Μάρτιο του 2023 έκανε ως βάση του έναν χώρο κάτω ακριβώς από το κτήριο Jean Nouvel.

Σε εκείνο ακριβώς τον χώρο λοιπόν, ο οποίος λειτούργησε ως το production kitchen του Omni Eats, μόλις έχει ανοίξει ένα μικρό grab n go μαγαζί, για take away και delivery, το οποίο προσφέρει την ευκαιρία σε όσους βρίσκονται στο κέντρο τα μεσημέρια να απολαμβάνουν νόστιμο γρήγορο φαγητό.

Στο Omni Eats θα βρείτε όλα τα διάσημα εδέσματα που προσφέρονται στα street events και πολλά περισσότερα.

Από Falafel Wrap και Chicken Shawarma, μέχρι Haloumi Bites, salad bowls, αλλά και το ισραηλινό Sabich, το οποίο είναι εξίσου διάσημο με το φαλάφελ. Στο μενού έχουν προστεθεί επίσης και είδη για πρόγευμα τα οποία φεύγουν με γοργούς ρυθμούς!

Από τον Απρίλιο, το Omni επιστρέφει και στα street food event, αρχίζοντας από το Ριάλτο στη Λεμεσό και το Cyprus Film Days.

Info
Τηλ. 99905552
Γωνία Μακαρίου & Ευαγόρου 1-7, Μέγαρο Μιτσή 3, κατάστημα 3
Δ-ΠΑΡ 09.30-19.30, Σ 09.00-15.00


*Στην κεντρική φωτογραφία εμφανίζονται μέλη της ποδηλατικής κοινότητας των OPU COLLECTIVE & RATIO CYCLING CLUB, από επίσκεψή τους στο Omni Eats.

Φωτογραφίες: pandareyyy