ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Sueños Blancos, ένα open air bar λίγο έξω από τη Λευκωσία

WIZ TEAM

Ένα lounge cocktail bar στους Εργάτες, στο δημοφιλές Κτήμα Ονείρων, το οποίο ανοίγει μόνο Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Το Κτήμα Ονείρων ενδεχομένως το γνωρίζεις. Βρίσκεται στη Βιομηχανική Εργατών και διοργανώνει μεγάλες εκδηλώσεις και events, με δικό του catering. Εδώ και μερικές μέρες, στον συγκεκριμένο χώρο, μπορείτε να πάτε απλώς για διασκέδαση με mainstream μουσική, απολαμβάνοντας κοκτέιλ, κρασί, αλλά και φαγητό, είτε με επιλογές to share είτε platters και επιλογές a la cart.

Μάλιστα, κάθε Παρασκευή, ο DJ Anthony 642 αναλαμβάνει τα ηνία στα decks, προσφέροντας διασκέδαση με ξεσηκωτική 80s και 90s μουσική.

Sueños Blancos είναι τα Λευκά Όνειρα στα ισπανικά, παραπέμποντας προφανώς στο όνομα του Κτήματος Λευκών Ονείρων που το φιλοξενεί. 

Σε ότι αφορά στις επιλογές του μενού, το Sueños Blancos προσφέρει από mini burgers, τηγανιτό χαλούμι με σύκο και τρία είδη flatbreads, μέχρι platters και κυρίως πιάτα όπως σουβλάκι, μπριζόλα, σολομό και ωραίες καλοκαιρινές σαλάτες.

Αν το ζητούμενο λοιπόν είναι η διασκέδαση σε έναν υπαίθριο χώρο, μακριά από την πόλη, εδώ θα βρείτε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε. Σύντομα μάλιστα, εκτός από τις mainstream Τετάρτες και Πέμπτες και τις ρετρό Παρασκευές, θα ξεκινήσουν να διοργανώνονται και διάφορα events με DJs και live μπάντες.

Info
Τηλ. 99394444
Αθηνών 1, Βιομηχανική Περιοχή Εργατών, επαρχία Λευκωσίας
ΤΕΤ, ΠΕΜ & ΠΑΡ 19.00-23.00 (ανοικτό ως τη 01.00)