ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνάντηση Θεολογίας και Πολιτισμού στη Μητρόπολη Κυρηνείας

WIZ TEAM

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν ο Μητροπολίτης Κυρηνείας Χρυσόστομος, ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ, Καθηγητής και Μουσικοσυνθέτης Χρυσόστομος Σταμούλης, όπως επίσης και ο Ποιητής και Ακαδημαϊκός Κυριάκος Χαραλαμπίδης.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στα προσωρινά γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κυρηνείας, στην Αγλαντζιά, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του 11ου τεύχους του Ηλεκτρονικού Περιοδικού «Συμ-βολή», της Ιεράς Μητροπόλεως Κυρηνείας: «Η Ενότητα του Ιερού με το Κοσμικό και η απομαγικοποίηση της Πίστης», θα γίνει προβολή της ταινίας μικρού μήκους του Στέλιου Στυλιανού, «Garden Latte» (βραβείο Φεστιβάλ Καννών 2021), ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με σχολιασμό της ταινίας από τον Χρυσόστομο Σταμούλη και τον Κυριάκο Χαραλαμπίδη, με δυνατότητα συμμετοχής του κοινού.

Την εκδήλωση συντονίζει ο Δρ. Παναγιώτης Θωμά.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση metropolis@metropolisofkyrenia.org και απλή αναγραφή των στοιχείων σας (όνομα, επίθετο & τηλέφωνο), για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Θα γίνει επιβεβαίωση μέσω τηλεφώνου. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 40 άτομα

Info
Σάββατο 30 Απριλίου 2022
Προσωρινά Γραφεία Ιεράς Μητροπόλεως Κυρηνείας, 18.30
Αχιλλέως 3, Αγλαντζιά