ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα αληθινά σε εικόνα και γεύση γλυκά της κυρίας Λένας

WIZ TEAM

Κάποιοι μιλάνε για μια από τις πιο νόστιμες μπουγάτσες στη Λευκωσία.

Ένα μικρό μαγαζί, με μόνο 2-3 τραπεζάκια έξω, που προσφέρει όμως σπιτικά γλυκά και αλμυρά των οποίων τη γεύση σίγουρα θα κουβαλάς για καιρό.

Η κυρία Λένα, η ψυχή του Sweet Trattamento, είμαστε σίγουροι πως χαίρεται κάθε φορά που κάποιος της λέει ή της γράφει μια όμορφη κουβέντα για όσα φτιάχνει καθημερινά -με μια «βόλτα» στο διαδίκτυο, εύκολα θα βρεις μερικά από τα εξαιρετικά σχόλια.

Μπορεί τα όσα φτιάχνει να μη διεκδικούν βραβείο αρτιότητας σε ότι αφορά στην εικόνα τους, αλλά αυτός είναι και ο παράγοντας που ίσως τα καθιστά τόσο ιδιαίτερα και σου επιτρέπει να τα ονομάζεις «σπιτικά». Από γεύση δε, μια δοκιμή θα σε πείσει, φέρνοντάς σου στο μυαλό τις γεύσεις της μαμάς και της γιαγιάς.

Το Sweet Trattamento είναι ένα μικρό εργαστήρι γλυκών και αλμυρών γεύσεων, στην οδό Κλείμεντος, όπου καθημερινά -από τις 7.30- σερβίρεται πολύ καλός καφές, αλμυρά σνακ, χυμοί, ροφήματα και πολλά γλυκά.

Η δική μας πρώτη γνωριμία με τα καλούδια του Sweet Trattamento έγινε χάρη σε μερικά ολόφρεσκα και πολύ αληθινά σε υφή και γεύση κοκ, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα είχαμε ακούσει εξαιρετικά λόγια και για τη φημισμένη μπουγάτσα που φτιάχνεται εκεί.

Μάθε πως, εκτός από τα προαναφερθέντα, προσφέρονται σπιτικές τυρόπιτες, ελιωτές, ταχινόπιτες, όπως επίσης και διάφορα γλυκά όπως μηλόπιτα, μιλφέιγ, κοκ, γιαουρτίνι Σμύρνης κλπ.

Όλα μπορείς να τα απολαύσεις είτε επί τόπου είτε μέσω take away ή delivery.

Info
Τηλ. 94045033
Κλήμεντος 4Γ, Λευκωσία
Δ-Σ 07.30-16.00