ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα δύο πρώτα καταστήματα Dodo Pizza στη Λεμεσό

WIZ TEAM

Το franchise σήμερα αποτελείται από 1033 καταστήματα σε 21 χώρες. Το κατάστημα no 976 άνοιξε τον Οκτώβριο στον Εναέριο, ενώ το κατάστημα no 1007 άνοιξε τον Ιανουάριο στην λεωφόρο Ομονοίας.

Το 2010 ξεκίνησε στη Ρωσία ένα pizza franchise, με παιχνιδιάρικο logo και πολύ ζωηρά χρώματα. Σήμερα, 14 χρόνια μετά, τα εν λόγω self-service, fast food, casual dining εστιατόρια έχουν φτάσει σε πολλά σημεία στον πλανήτη, μεταξύ των οποίων η μικρή ρωσική πόλη Κοστομούκσα, το Λάγος (τη μεγαλύτερη πόλη της Νιγηρίας), αλλά και το Ντουμπάι.

Όλα τα μαγαζιά είναι ένα κι ένα σε επίπεδο διακόσμησης. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τα δύο εστιατόρια της Λεμεσού, τα οποία αγαπήθηκαν αμέσως από ντόπιους αλλά και από τους ρωσόφωνους της πόλης που γνωρίζουν καλά το brand.

Στο μενού υπάρχουν 23 διαφορετικές πίτσες, η επιλογή να κάνεις τη δική σου πίτσα, κάποια ζεστά wraps (dodsters), σαλάτες, μακαρονάδες και ορισμένα side dishes, όπως chicken wings, mozzarella sticks, chicken nuggets και πατάτες. Σημαντικό είναι πως τίποτα δεν ψήνεται σε λάδι, παρά μόνο στον φούρνο!

Signature πίτσες είναι σίγουρα η Peperoni, η Cheesy με τέσσερα τυριά, η Greekstyle που είναι vegetarian, η Chicken barbeque, αλλά και η Burger pizza (με όλα τα συστατικά που έχει ένα burger).

Όπως προαναφέραμε σήμερα λειτουργούν δύο εστιατόρια στη Λεμεσό, το πρώτο από τις 12 Οκτωβρίου 2023 και το δεύτερο από τις 18 Ιανουαρίου 2024, ενώ στόχος είναι σύντομα να ανοίξουν μαγαζιά σε Λάρνακα και Πάφο.

Info
Τηλ. 77000707
Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου 327, Λεμεσός
Λεωφόρος Ομονοίας 38, Λεμεσός
Δ-Κ 10.00-23.00