ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα live που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον Δεκέμβρη

WIZ TEAM

Το 2023 μας αποχαιρετά με μελωδίες και τραγούδια που εχουμε αγαπήσει. Οι νύχτες μας γεμίζουν μουσικές με τα lives και τις συναυλίες να λαμβάνουν χώρα σε κάθε γωνιά του νησιού. 

Το Wiz μάζεψε συναυλίες και live και σας τα παρουσιάζει και εσείς δεν έχετε παρά να κλείσετε τα εισιτήρια σας και να μαζέψετε όμορφες στιγμές. 

Αλκίνοος Ιωαννίδης Compartir στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, επιστρέφοντας στην ιδιαίτερη του πατρίδα, φέρνει στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2023 τη νέα του δουλειά.

Πρόκειται για μια καινούργια ενορχηστρωτική και ηχητική προσέγγιση στη δισκογραφία του, την οποία πρωτοπαρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, προτού την ταξιδέψει στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Πλαισιωμένος από τους καταξιωμένους Κύπριους μουσικούς Μάριο Τακούσιη, Λευτέρη Μουμτζή και Γιάννη Κουτή, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα ερμηνεύσει γνωστά τραγούδια από τη δισκογραφία του, στα ελληνικά και στα ισπανικά. Όπως πάντα, οι στίχοι των τραγουδιών του εκφράζουν ένα σύγχρονο κοινωνικό και υπαρξιακό προβληματισμό ενώ ο λόγος του παραμένει άκρως ποιητικός.

Η συναυλία θα περιλαμβάνει επίσης επιλεγμένα παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια από το άλμπουμ του «Που Δύσην ως Ανατολήν», που αποτελεί ένα ιδιαίτερο σημείο αναφοράς στην κυπριακή μουσική.

Info
Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.30
Λεωφόρος Μουσείου, Λευκωσία
Εισιτήρια 20-35 ευρώ
Προπώληση SouldOut Tickets

Γ. Θεοφάνους & Λ. Γιώρκα στο Savoy Music Restaurant

Μετά τις επιτυχημένες πρώτες εμφανίσεις τους στο SAVOY Music Restaurant, Γιώργος Θεοφάνους και Λούκας Γιώρκας συνεχίζουν τα SUNDAY Affairs #lives και το Δεκέμβριο δίνοντας τον παλμό στην πόλη της Λεμεσού.

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του SAVOY Music Restaurant, με την ξεχωριστή αισθητική και την sharing φιλοσοφία, οι επισκέπτες απολαμβάνουν από νωρίς το μεσημέρι (13:00 -16:00) το ξεχωριστό Carving Buffet δια χειρός «Αλιάδα» ενώ αμέσως μετά ξεκινούν τα δυναμικά lives των δυο καλλιτεχνών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα Δεκεμβρίου:

Κυριακή 3/12 Λούκας Γιώρκας
Κυριακή 10/12 Γιώργος Θεοφάνους
Κυριακή 17/12 Λούκας Γιώρκας
Κυριακή 24/12 Λούκας Γιώρκας
Κυριακή 26/12 Γιώργος Θεοφάνους

Περισσότερες πληροφορίες στο @savoymusicresto
Τηλέφωνο κρατήσεων +357 99919366 &. +357 25341010

Μιρέλα Πάχου στο Vinylio

Μια μουσική παράσταση για λίγους κι εκλεκτούς.

H αγαπημένη μας Μιρέλα Πάχου μας υποδέχεται στο Vinylio Wine Etc για να στήσουμε μαζί της το πιο ξεχωριστό πάρτι του χειμώνα!

Με την αστείρευτη ενέργεια, το χαμόγελο και βέβαια… το ακορντεόν της, σχεδιάζει τις ιδανικές μουσικές βραδιές, με όλα όσα θα θέλαμε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε!

Η βραδιά θα είναι γεμάτη αστερόσκονη , swing kαι νησιώτικα, rock και λαϊκά, κέφι και φαντασία! 

Ιnfo
Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023
Vinylio Wine Etc, 21.00
Αγκύρης 33 Λεμεσός
Kρατήσεις 99300430

Δέσποινα Ολυμπίου στο Red

Ύστερα από την πολύχρονη παραμονή και πορεία της στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας , η Δέσποινα επιστρέφει δυναμικά στη Λευκωσία και στη σκηνή του Red για τρία μοναδικά κι αξέχαστα Σάββατα.
Θα σας παρουσιάσει τραγούδια από τη δική της προσωπική συλλογή, επιλογές φίλων και διασκευές από την πλούσια δεξαμενή του παλιού καλού ελληνικού τραγουδιού. Θα παρουσιάσει μουσικούς, συνοδοιπόρους, πτυχές άγνωστες της ζωής της μέσα από τα τραγούδια που επιλέγει και θα σας συστηθεί από την αρχή με το δικό της μοναδικό τρόπο.
Για τρία μόνο Σάββατα 9 , 23 Δεκεμβρίου και 6 Γενάρη. Ώρα έναρξης: 22:00
Αυτά τα Σάββατα θα είναι πολύ διαφορετικά , με τη Δέσποινα Ολυμπίου όπως δεν την έχετε ξανά ακούσει, γεμάτη όρεξη και χαλαρή διάθεση, με στόχο να γίνετε όλοι μια παρέα.
Μην το χάσετε !

Info
Σάββατο 9, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 & Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024
Moυσική Σκηνή Red, 22.00
Kρατήσεις 99059257
Είσοδος Ελεύθερη

Μάριος Φραγκούλης - Γιώργος Περρής στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου

Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής σας προσκαλούν στην απόλυτη γιορτή των Χριστουγέννων

Οι οικοδεσπότες της πιο λαμπερής γιορτής επιστρέφουν το 2023 με ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο γκαλά που καθιερώνεται ως το απόλυτο talk of the town!

Την περασμένη χρονιά η φαντασμαγορική σύμπραξη του Μάριου Φραγκούλη με τον Γιώργο Περρή, “Be Our Guest”, άφησε τις πιο γιορτινές αναμνήσεις σε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι τους αγκάλιασαν με αγάπη σε 11 sold-out παραστάσεις!

Με τον ίδιο ενθουσιασμό και κοσμοπολίτικο αέρα, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής επιστρέφουν φέτος στη σκηνή ως οικοδεσπότες για να μας χαρίσουν ακόμη μία αξέχαστη σειρά νέων συναυλιών με τίτλο.

Info
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Δημ.Θέατρο Στροβόλου, 20.30
Στροβόλου 100 Λευκωσία
Προπώληση Εισιτηρίων Tickemaster.cy

Stavento & Ήβη Αδάμου στη Επισκοπή

Ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό που θα σκορπίσει το μαγικό πνεύμα των γιορτών και θα φέρει χαμόγελο στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων, διοργανώνεται και φέτος από τον Ανεξάρτητο Όμιλο ΕπιΔραση, στην Επισκοπή Λεμεσού. Για 3 μέρες, η Επισκοπή θα γεμίσει ζωντάνια και θα περιλαμβάνει συναυλίες, φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου, δώρα από τον Αϊ Βασίλη και άλλες εκπλήξεις. Το τριήμερο χριστουγεννιάτικο χωριό θα στηθεί από τις 8-10 Δεκεμβρίου, με εκπλήξεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Σημείωσε ότι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με Stavento και Ήβη Αδάμου!

Ιnfo
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
Επισκοπη. επ. Λεμεσού

Ελευθερία Ελευθερίου στο Παραλίμνι

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Φωταγώγησης του Δήμου Παραλιμνίου πο Δήμος Παραλιμνίου μόλις ανακοίνωνει την συναυλία της Ελευθερίας Ελευθερίου που θα πραγματοποιηθεί στη Πλατεία Αγίου Γεωργίου την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου. Εκεί θα περιμένει το κοινό χριστουγεννιάτικη αγορά, παιχνίδια και διασκέδαση!

Info
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
Πλατεία Αγίου Γεωργίου, 18.00
Παραλίμνι

Οnirama στο Downtown

Tο δημοφιλές συγκρότημα γεμίζει τις αποσκευές του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και έρχεται στο DownTown Live για μια μοναδική εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη.

Ιnfo
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023
Downtown, 22.30
Eμμανουήλ Ροΐδη 2 Λευκωσία
Εισιτήρια bit.ly/ONIRAMATickets
Πληροφορίες 9981001

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο Κίτι

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Αρχάγγελος Κιτίου θα πραγματοποιήσει 15-17 Δεκεμβρίου εκδηλώσεις στην πλατεία του χωριού, στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και την εξαμελή ορχήστρα του. Μαζί του θα είναι η Μαρία Θεοδότου.Εκεί ο Αϊ-Βασίλης θα δίνει δωράκια στα παιδιά, face painting, παιχνίδια από φιγούρες, παιχνίδια bubble, ζωγραφική, χριστουγεννιάτικη αγορά και άλλα.

Info
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023
Κίτι, Επαρχία Λάρνακας

Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα στο Σπύρος Κυπριανού

Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα, ενώνουν τις φωνές τους και δίνουν παλμό στο όραμα και τη δράση του Blue Heart.

Το Blue Heart Foundation, είναι ένας δυναμικός και πολύπλευρος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την ουσιαστική στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν οικονομική ανέχεια, φαινόμενα bullying, βίας και κακοποίησης.

Το Blue Heart, αποκαλύπτεται στο κοινό σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό.

Σε μια μοναδική μουσική συνύπαρξη, οι κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα φωτίζουν με χρώμα μπλε… την ελπίδα, την αλληλεγγύη και τις ζωές συνανθρώπων μας!

Ιnfo
Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023
Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού, 19.30
Λεμεσός
Προπώληση Εισιτηρίων ticketmaster
Πληροφορίες 70000155

Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Δημ. Θέατρο Στροβόλου

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου φιλοξενεί την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους εξαίρετους μουσικούς της στην Κύπρο για μία μοναδική εορταστική συναυλία λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα!

Διαθέτοντας μία μοναδικά εκφραστική φωνή και έναν απολύτως ιδιαίτερο τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό της στη σκηνή, η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι σταθερά μέσα στα χρόνια μία από τις πιο γνωστές και αγαπητές Ελληνίδες ερμηνεύτριες.

Info
Tρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023
Θέατρο Στροβόλου, 20.30
Στροβόλου 100 Λευκωσία
Εισιτήρια €5
Προπώληση Soldouttickets

Κωνσταντίνος Αργυρός στο Pavilion Hall

Η Ελληνοφρένεια παρουσιάζει τον νούμερο 1 Έλληνα καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Αργυρό, στο Pavilion Hall στη Λευκωσία, στο απόλυτο event της χρονιάς! Ο καλλιτέχνης - φαινόμενο, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις έρχεται να μας απογειώσει.

Info
Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023
Pavilion Hall, 21.00
Λευκωσία
Πληροφορίες 96951430
Προπώληση TicketMaster.cy

Μπάμπης Στόκας στο DownTown

Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, έρχεται στην Kύπρο, στο DownTown Live, την Τετάρτη 20/12, με ένα πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης, που συμπυκνώνει την πολύχρονη πορεία του στη μουσική και μας καλεί να ονειρευτούμε και να διασκεδάσουμε!

Με εφόδια τη χαρακτηριστικά αναγνωρίσιμη φωνή του και την ξεχωριστή σκηνική του παρουσία, ο Μπάμπης Στόκας κινείται με άνεση ανάμεσα στο έντεχνο και το ροκ, αλλά και τη μεγάλη του αδυναμία: το λαϊκό τραγούδι. Κάνει μια αναδρομή στα τραγούδια που τον χαρακτήρισαν. Από τις τεράστιες επιτυχίες των ΠΥΞ ΛΑΞ σε τραγούδια της προσωπικής του πορείας, τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική του κυκλοφορία "Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά" (Panic Records), αλλά και απρόβλεπτες διασκευές.

Μαζί του η Μάγδα Βαρούχα, μια πολυσύνθετη ερμηνεύτρια και
τραγουδοποιός της νέας γενιάς.

Μαζί τους οι μουσικοί:
Γιάννης Παπαζαχαριάκης – Κιθάρα
Γιώργος Παχής – Μπουζούκι
Γιώργος Θεοδωρόπουλος – Πιάνο
Σάκης Πυριόχος - Ηχοληψία

Ιnfo
Tετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023
DownTown Live,21.00
Λευκωσία
Εισιτήρια: downtownnicosia.live.
Πληροφορίες 99810011

Γιάννης Πλούταρχός, Γιώργος και Κατερίνα Κοκοσαίου στο Monte Caputo

Το Μonte Caputo παρουσιάζει τον Γιάννης Πλούταρχο τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα Κακοσαίου σε μια μοναδική βραδιά διασκέδασης γεμάτη αγαπημένες επιτυχίες.

Ιnfo
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023
Monte Caputo, 20.00
Λεμεσός
Εισιτήρια: SoldOutTickets

Μάκης Δημάκης Κέλλυ Κελεκίδου στο Μέγαρο Ξυλοφάγου

Ο Μάκης Δημάκης παρέα με την Κέλλυ Κελεκίδου ενώνουν δυνάμεις και φωνές και έρχονται για ένα ανεπανάληπτο live.

Οι γνήσιες λαϊκές φωνές, ετοιμάζουν ένα μοναδικό ξεφάντωμα πλαισιωμένοι από καταξιωμένους μουσικούς και υπόσχονται να ξεσηκώσουν το ΜΕΓΑΡΟ στην Ξυλοφάγου.

Μάκης Δημάκης και Κέλλυ Κελεκίδου δίνουν ραντεβού μαζί σου λοιπόν για τις 22 Δεκεμβρίου στο ΜΕΓΑΡΟ στην Ξυλοφάγου για μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης.

Info
Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023
Μέγαρο Ξυλοφάγου, 22.30
Επ. Αμμοχώστου
Εισιτήρια από €20
Προπώληση Soldouttickets
Πληροφορίες 97649640

Πάνος Κιάμος στο Monte Caputo

Ο Όμιλος Breeze, υποδέχεται τον αγαπημένο Πάνο Κιάμο σε ένα ξεχωριστά διαμορφωμένο Monte Caputo. Ο Πάνος Κιάμος έρχεται για μια μοναδική γιορτινή εμφάνιση που δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς! Ανανεωμένος και πανέτοιμος να προσφέρει για ακόμη μια φορά στους θαυμαστές του ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών, ο καλλιτέχνης συνώνυμο της επιτυχίας, με την εμπειρία, την αμεσότητα και κυρίως τις συναρπαστικές ερμηνείες του δίνει ραντεβού με το κοινό της Κύπρου κι αυτές τις γιορτές!

Ιnfo
Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023
Monte Caputo, 22.00
Λεμεσός
Kρατήσεις breezegrouptickets.com.
Πληροφορίες 99 852220

Eυριδίκη στο Red

Η αγαπημένη Κύπρια ερμηνεύτρια Ευρυδίκη, επισκέπτεται ξανά την ιδιαίτερη πατρίδα της για δύο μοναδικές «χριστουγεννιάτικες» βραδιές.

Με γιορτινή διάθεση στήνει ένα εκρηκτικό πάρτι και μας προσκαλεί να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ξεχωριστές και αγαπημένες ποπ-ροκ φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Σε κάθε της εμφάνιση μας συνεπαίρνει με τις ερμηνείες της και μας ξεσηκώνει με την μοναδική σκηνική της παρουσία.

32 χρόνια μετά την πρώτη της δισκογραφική δουλειά και «Το μόνο που θυμάμαι» συνεχίζει να μας εκπλήσσει με διαφορετικές μουσικές προτάσεις.

Ξεχωριστή και πολυτάλαντη, μεταμορφώνεται μουσικά σε ό,τι επιθυμεί, στήνοντας μία μουσική γιορτή με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως «Το μόνο που θυμάμαι», «Πόσο λίγο με ξέρεις», «Μίσησέ με», «Ζηλιάρης Ουρανός», «Πυξίδα», «Πιάσε με», «Στο ίδιο Βαγόνι», «Θέλω τόσο να σε δω», αλλά και ευφάνταστες διασκευές σε διαχρονικά κομμάτια.

Οι ποπ επιτυχίες και οι πιο ερωτικές μπαλάντες της εφηβείας μας και τα τραγούδια της Ευρυδίκης που αγαπήσαμε, όλα σε μια βραδιά, μας ταξιδεύουν στα πιο όμορφα μας χρόνια.

Ιnfo
Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023
Μουσική σκηνή Red, 21.00
Έγκωμη, Λευκωσία
Eισιτήρια €20
Προπώληση Ticketmaster.com

Cadjo Dilo στο Limassol Christmas Festival

Το Limassol Christmas Festival ξεκινά στις 8 Δεκεμβρίου 2023 έως και τις 31 Ιανουαρίου 2024 στο Eliochori Fun Park στην Παρεκκλησιά. Μια πολυδιάστατη εκδήλωση με θεματολογία τα Χριστούγεννα, που θα προσφέρει στους επισκέπτες συναυλίες αγαπημένων Έλληνων καλλιτεχνών, λούνα παρκ, shows και Χριστουγεννιάτικο Μάρκετ. Στο πλαίσιο αυτό το συγκρότημα Cadjo Dilo θα μας χαρίσει μια μοναδικά διασκεδαστική βραδιά.

Παράλληλα, θα λειτουργήσει ένα Χριστουγεννιάτικο market με πάνω από 10 περίπτερα, που θα προσφέρουν μοναδικά έργα τέχνης, κοσμήματα, κεριά κ.ά., καθώς και επιλογές φαγητού από food trucks με Mexican food, Burgers, German hot dogs και άλλες κουζίνες.

Info
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023
Eliochori Fun Park 20.00
Παρεκκλησιά Λεμεσός
Εισιτήρια Ticketmaster.cy