ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πέντε trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη είναι εδώ και όμορφα στέκια, αγαπημένα πιάτα και ποτά σε περιμένουν για να τα γνωρίσεις! Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε και επισκέπτεστε! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Vassos Psarolimano


ΤΗΛ.23721884
Λιμάνι Αγίας Νάπας
Δημοφιλής ψαροταβέρνα πάνω στο λιμάνι, με άπλετη θέα μέχρι το Κάβο Γκρέκο. Υπερυψωμένη βεράντα, θαλασσινός αέρας και μεγάλο μενού με φρέσκο ψάρι, μεζεδάκια με θαλασσινά, οστρακοειδή και αστακομακαρονάδα, όλα καλομαγειρεμένα. Καλή η επίδοση στο sushi και στα grill κρεατικά. Σταθερό στην ποιότητα, φιλική εξυπηρέτηση. Τα καλοκαιρινά μεσημέρια μετά το μπάνιο γίνεται κοσμοσυρροή για τραπέζι. 

Jasmine Gastrobar


ΤΗΛ.22662020
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΄Γ 310, Λακατάμια, Λευκωσία
Προσεγμένο bar-restaurant που συναντάμε στη Λακατάμια, αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των ωραίων γεύσεων και κοκτέιλ. Το μενού του μαγαζιού προτείνει μια σειρά οικείων γεύσεων από τη μεσογειακή κουζίνα με επιρροές από τη διεθνή κουζίνα και κυπριακά υλικά, που επιμελήθηκε ο executive chef Γιάννης Στανίτσας. Επικεφαλής της δημιουργικής του ομάδας είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενος chef, ο Κωνσταντίνος Γεωργίου. Ο έντονος petrol χρωματισμός σε συνδυασμό με μια minimal αισθητική προσέγγιση, δημιουργούν μια καθηλωτική ατμόσφαιρα. Το παζλ συμπληρώνει το bar με signature cocktails αλλά και κλασικά σε μια διαφορετική εκδοχή που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Μαγιοπούλα Wine & Dine


ΤΗΛ.22665577
Διαγόρου & Παντελή Κατελλάρη 16Α, Λευκωσία
Ένα εστιατόριο από κάθε άποψη που σε ταξιδεύει με μαεστρία ανάμεσα στις κλασικές αλλά και τις μοντέρνες μεσογειακές γεύσεις. Με χρήση εγχώριων πρώτων υλών και την υπογραφή του καταξιωμένου σεφ Ανδρέα Ανδρέου, στο μενού θα βρείτε εκλεκτά θαλασσινά, όπως τόνο στη σχάρα, ριζότο με μελάνι σουπιάς, σφυρίδα en papillote, αλλά και κρέατα, όπως rib eye steak και βοδινό φιλέτο Αυστραλίας, που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Όλα τα πιάτα συνδυάζονται με τα διεθνώς βραβευμένα κρασιά του οινοποιείου Οίνου Γη – Κτήμα Βασιλειάδη, προσφέροντας έτσι μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

The Lodge


ΤΗΛ.96677288
Λεωφ. Ποσειδώνος 52, Κάτω Πάφος
Εδώ οι σταρ είναι τα στέικ πρώτης ποιότητας, όπως τα φτιάχνουν στη Νότιο Αφρική με homemade σάλτσες. Στο μενού θα βρεις και καλοψημένα παϊδάκια, μαριναρισμένο κοτόπουλο, αλλά και υπέροχα ψημένα θαλασσινά. Μαστοριά στη σχάρα, επιλεγμένη λίστα κρασιών και ευγενικό σέρβις, σε έναν άνετο χώρο με αυλή το καλοκαίρι.

Salt & Fire


ΤΗΛ.99999585
Κυριάκου Μάτση, Άγιο Ιωάννη Μαλούντας, Λευκωσία
Σε μια cozy, ζεστή, σπιτική ατμόσφαιρα με χωρητικότητα 25 καλεσμένους θα απολαύσετε κρεατικές beef επιλογές ψημένες σε ειδική γκριλιέρα. Ένα μινιμαλιστικό μενού με μόνο δυο επιλογές, ribeye και fillet, τα οποία προέρχονται από την αυστραλιανή εταιρεία Jack’s Creek που έχει βραβευτεί ως "World’s Best Fillet Steak" το 2017. Η κράτηση είναι must αφού υπάρχει λίστα αναμονής.