ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πιο διάσημα Musicals επιστρέφουν στο Παττίχειο Θέατρο

WIZ TEAM

Κορυφαίοι σολίστ από τα μεγάλα θέατρα του West End οι Earl Carpenter, η Holly Ann Hull, o George Madisson, η Lauren Byme και η Olivia Brereton πλαισιωμένοι από την ορχήστρα σύγχρονης μουσικής “ΤρακΑρτ” υπό την διεύθυνση του Άρη Αντωνιάδη, υπόσχονται να μας μεταφέρουν στο καταπληκτικό κόσμο των musical.

To Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού “TrakArt” και ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος Funraising παρουσιάζουν την παράσταση “West End & Beyond”, μια μοναδική συνεργασία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής TrakArt και των σπουδαιότερων ερμηνευτών από μιούζικαλ του West End και του Broadway σε ένα εντυπωσιακό εορταστικό γκαλά σε αποσπάσματα από τα πολυαγαπημένα μιούζικαλ "Phantom of the Opera", "Les Misérables", "Frozen" και "Wicked".

Η απίστευτη Holly-Anne Hull, η οποία υποδύθηκε την Christine στο "The Phantom of the Opera" και στο διάσημο μιούζικαλ "Les Misérables". Μαζί της θα είναι η Lauren Byrne, γνωστή για τους ρόλους της στα "Matilda", "Six the Musical" και "Beautiful – The Carole King Musical", καθώς και η Olivia Brereton, η οποία έχει ενσαρκώσει σημαντικούς ρόλους τόσο στο "Les Misérables" όσο και στο "The Phantom of the Opera".

Την σπουδαία αυτήν ομάδα καλλιτεχνών ενισχύει ο George Maddison, ο οποίος έχει έγινε γνωστός από τις μοναδικές του ερμηνείες σε παραγωγές όπως το "Heathers: The Musical" και το "Oklahoma!" Και τέλος ο καταπληκτικός Earl Carpenter, γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στο "The Phantom of the Opera", "Les Misérables", "Sunset Boulevard" και το "We Will Rock You”.

«Αυτές οι παραστάσεις είναι απολύτως απίστευτες. Φέρνουν μαζί στην σκηνή σπουδαίους μουσικούς ερμηνευτές από τον κόσμο του μουσικού θεάτρου του Λονδίνου και σπουδαίους κύπριους μουσικούς, στο μαγευτικό σκηνικό του Παττιχείου Θεάτρου. Αποτελούν πραγματικά παράδειγμα της συνεργασίας που μπορεί να επιτευχθεί μέσω της τέχνης και θα μας δώσει την ευκαιρία να διευρύνουμε τις δυνατότητες δημιουργίας τέτοιων συνεργασιών και σε άλλα επίπεδα» δήλωσε ο Earl Carpenter.

Μια αξέχαστη βραδιά, ένα πολιτιστικό γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε.

Oι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Παττίχειο Θέατρο στις 5 Ιανουαρίου η ώρα 20:30, στις 6 και 7 Ιανουαρίου στις 16:30 & 20:30 στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού.

Εισιτήρια από το ταμείο του θεάτρου, ηλεκτρονικά από την ticketmaster.cy και όλα τα ACS couriers.

Μέγα χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου και το Υφυπουργείο Πολιτισμού. Χορηγός: XM.
Χορηγοί επικοινωνίας: Phil. Andreou, η εφημερίδα Καθημερινή και το Love FM 100.7