ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πρώτα «τραπεζάκια έξω» στη Λευκωσία είναι γεγονός

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Οι θερμοκρασίες παίρνουν την ανηφόρα και τα πρώτα τραπεζάκια έχουν ήδη βγεί εκτός και μας προκαλούν να απολαύσουμε τις πρώτες καλοκαιρινές βραδιές! Αγαπημένα στέκια της Λευκωσίας δηλώνουν την καλοκαιρινή τους παρουσία και εμείς ως γνωστοί λάτρεις του καλοκαιριού θα τα τιμήσουμε δεόντος. 

Κεντρική Φωτό: Esobga

Καρβουνοστιμιές
Τομπάζη 69 Λευκωσία
Τηλ. 70000083

Οι Καρβουνοστιμιές στον Λυκαβηττό,  έχουν απλώσει εδώ και λίγες βραδιές ατμοσφαιρικά,  τα τραπέζια τους στον πεζόδρομο και σερβίρουν μεταξύ άλλων εξαιρετικά νόστιμο σουβλάκι, σεφταλιές μπριζόλα στην σχάρα!

Το πάρκο
Αλεξανδρου Παναγουλη, Λακατάμια, Λευκωσία
Τηλ. 22371558

Το Πάρκο στην Λακατάμια έχει στρώσει τα πρώτα τραπέζια κάτω από τα δέντρα του κήπου και σερβίρει πεντανόστιμα σουβλάκια και άλλα είδη σχάρας. Το μαχαλεπί στο φινάλε είναι must try.

Esobga
Αγάθωνος 4, Στρόβολος, Λευκωσία
Τηλ. 96505060

Η ταβέρνα του Συνδέσμου Αποφοίτων του English School  έχει βγάλει τα πρώτα τραπέζια στην βεράντα και ετοιμάζεται μετά το Πάσχα να επεκταθεί στην όμορφη αυλή του στο πάρκο Αγίου Δημητρίου. Το μενού της περιλαμβάνει νόστιμους κυπριακούς μεζέδες, με φρέσκα υλικά και καθαρές γεύσεις. Διάσημο το χοιρινό σουβλάκι, από τα καλύτερα της πόλης. 

Ο Κήπος της Χρυσαλινιώτισσας
Λεωφ. Αθηνας (εντος του κήπου), Λευκωσία
Τηλ. 22343447

Ο αγαπημένος κήπος της Παλιάς Πόλης που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την έναρξη του καλοκαιριού στην Λευκωσία ετοιμάζεται να ανοίξει την Τετάρτη 8 Μαΐου. Το μενού του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων είδη σχάρας, μεζέδες, κρύα και ζεστά ορεκτικά. Μισούς μεζέδες για τους λιτοδίαιτους και μεζεδάκια για τους χορτοφάγους. Η απόλαυση ολοκληρώνεται με παραδοσιακό μαχαλεπί και σπιτικά γλυκά του κουταλιο