ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα σεμινάρια του Ττερλικκά δεν τα χάνουμε σε καμιά περίπτωση

WIZ TEAM

Φέτος το καλοκαίρι όλοι μιλάνε για τον Ττερλικκά!

Με αφορμή τη συναυλία του στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φέγγαρος 2023, μαζί με τους jazz rockers Fuzz Buzz, την οποία ουκ ολίγοι χαρακτήρισαν ως το highlight της φετινής διοργάνωσης, φέτος το όνομα του πολύ Μιχάλη Ττερλικκά συζητήθηκε πολύ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σπουδαίος Κύπριος ερμηνευτής τολμά να βγει από τις αυστηρές νόρμες της παράδοσης και κάθε φορά μας ξαφνιάζει ευχάριστα με τα όσα μας προσφέρει.

«Ήταν πραγματικά μια από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει ποτέ», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Facebook ένας από τους θεατές της εν λόγω παράστασης στον Φέγγαρο, και μοιράζεται μαζί μας ένα απόσπασμα από τη συναυλία.


Με αφορμή αυτό, μοιραζόμαστε κι εμείς με τη σειρά σας τα επερχόμενα εργαστήρια του Μιχάλη Ττερλικκά με τίτλο «Μαθαίνω τες Κυπριακές Φωνές», τα οποία θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Παραδοσιακός Πολιτισμός» του Υφυπουργείου Πολιτισμού.

Τα διήμερα που θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή της εθνομουσικολόγου δρος Νικολέττας Δημητρίου προσφέρονται εντελώς δωρεάν και καμία προηγούμενη εμπειρία από τους συμμετέχοντες δεν είναι απαραίτητη.

Δείτε πιο κάτω το πρόγραμμα: