ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Καλοκαιρινά στέκια, νέες αφίξεις αλλα και αγαπημένοι χώροι είναι εδώ! Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, επισκέπτεστε! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Πας το κύμα


ΤΗΛ.9777607
Αργάκα, Πάφο
Απάχικο ταβερνάκι με θέα προς το κύμα στην περιοχή της Αργάκας. Στην ταβέρνα αυτή θα γευθείτε επιλογές από την κυπριακή κουζίνα όπως φαγητά σχάρας και κλέφτικο, αλλά και την έθνικ, αφού συχνά διοργανώνονται βραδιές ινδικής κουζίνας. Από εδώ το ηλιοβασίλεμα είναι άκρως ειδυλλιακό.

Προδρόμι


ΤΗΛ.99363874
Χωριό Προδρόμι, Πάφος
Ταβέρνα-ψησταριά στο χωριό Προδρόμι στην Πάφο. Πολύ πράσινο στην αυλή, καλή εξυπηρέτηση αλλά κυρίως απίστευτα νόστιμο κοτόπουλο ψησταριάς και εξαιρετικά μαγειρευτά. Τα γεμιστά και τα φασόλια γίγαντες είναι αμάν... κυριολεκτικά σπιτικά όλα.

5 Ευκάλυπτοι


ΤΗΛ.25336954
Νίκου Πατίχχη 5, Λεμεσός
Δημοφιλές απάχικο στην πόλη, με εμπειρία δεκαετιών στο οφτό κλέφτικο που ψήνεται σε μεγάλους φούρνους, σε μια αυλή με ευκαλύπτους. Το πρόβειο και κατσικίσιο κρέας ψήνεται σε σινιά και σερβίρεται μαζί με πατάτες, κρεμμύδι, λεμόνι, ντομάτα και αγγουράκι. Διαθέτει και κεφαλάκι καθώς και εξαιρετικούς μεζέδες σχάρας, μην προσπεράσεις τα αρνίσια παϊδάκια.

Sky Lounge


ΤΗΛ.23721401
74 Κάβο Γκρέκο, Αγία Νάπα, Αμμόχωστος
Roofbar στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Atlantica Mare Village. Με μαγευτική θέα 180 μοιρών και έντονο το στοιχείο του ξύλου στη διακόσμηση, θα βρεθείτε για να απολαύσετε καλοφτιαγμένα κοκτέιλ έχοντας ως συνοδεία ασιατικές γευστικές εμπειρίες αλλά και υπέροχα μεσογειακά πιάτα σερβιρισμένα με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Πορφύριος


ΤΗΛ.22823555
Αρχ. Μακαρίου Γ' 2, Περιστερώνα
Το διάσημο συρτό οφτό κλέφτικό που φτιάχνει, προσελκύει επισκέπτες από ολόκληρη την Κύπρο. Από το 1985 το σύρνουν πάνω σε σπασμένα κεραμίδια σε παραδοσιακό φούρνο για να φεύγουν τα λίπη και σερβίρεται σε λαδόκολλα. Συνοδεύεται από φρέσκα αγγουράκια, ντομάτες, κρεμμύδια, εξαιρετικό καππάρη ξυδάτο, ντόπιο πρόβειο γιαούρτι και ζιβανία.