ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Καλοκαιρινά στέκια, νέες αφίξεις αλλα και αγαπημένοι χώροι είναι εδώ! Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε, επισκέπτεστε! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

The Old Neighborhood
Αγκύρας 14, περιοχή Κάστρου, Λεμεσός
Tηλ 25376082

Απλό και μικρό μαγαζάκι, ήταν για χρόνια ένα καλά κρυμμένο μυστικό των Λεμεσιανών. Με δεξιοτεχνία στη σχάρα και καλό τηγάνι, σερβίρει μόνο φρέσκο ψάρι ημέρας ανοιχτής θάλασσας, που σε κερδίζει με τη πρώτη μπουκιά. Καλοφτιαγμένα ορεκτικά, εξαιρετικό χταπόδι και καλαμάρι στη σχάρα, υπέροχο τηγανητό μπαρμπούνι. ΔEY-ΣAB 17.00-24.00

Fat Fish
Γεωργίου Α’, 1, εντός του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, Λεμεσός
Τηλ. 25828181

Ελληνική, πολυσυλλεκτική και μοντέρνα προσέγγιση των φρέσκων ψαριών και των θαλασσινών. Καλό τηγάνι και σχάρα, κλασικές σαλάτες, έχει ωστόσο κι εξαιρετικό κρέας. Με προσεγμένη και πλούσια κάβα κρασιών, εξυπηρετικό, φιλικό σέρβις, ωραία θέα στη θάλασσα. Δεν είναι φτηνό, αλλά αξίζει. Έχει αναδειχθεί ως ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια για το 2018.
Δ-Κ 12.30-15.30, 18.30-22.30

Melanda
Παραλία Αυδήμου, επαρχία Λεμεσού
99565336

Οικογενειακή ψαροταβέρνα από το 1978 σε ιδιαίτερη τοποθεσία, στην άκρη της παραλίας με άπλετη θέα. Πρώτα μπάνιο και μετά φρέσκο ψάρι. Ανάλογα με τη ψαριά της ημέρας βρίσκεις σκάρους, σαργούς, κουρκούνες, γόπες, μπαρμπούνια και αθερίνα, αλλά και φρέσκα μύδια. Σερβίρει, επίσης μπριζόλες στα κάρβουνα. Μην προσπεράσεις τον σπιτικό μπακλαβά.
Τρ-Κ 09.00-23.00
Δευτ 09.00-17.00
(Κλειστό τους χειμερινούς μήνες)

Cabana Beach Bar
Πλαζ Γεροσκήπου, Πάφος
Τηλ. 99180118

Ένα από τα εντυπωσιακότερα και πλέον οργανωμένα beach bars στην Πάφο, το Cabana Beach Bar, ήρθε για να μείνει. Ξύλινες ξαπλώστρες μπροστά από την παραλία, ψάθινο ντεκόρ με άσπρες λεπτομέρειες και μεγάλα αναπαυτικά πουφ συνθέτουν ένα σκηνικό άκρως καλοκαιρινό και ανεβαστικό. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, την μπίρα ή το cocktail σας με ανεβασμένη διάθεση αφού τα decks αναλαμβάνουν διάφοροι DJs. Δοκιμάστε τα λαχταριστά τους πιάτα εμπνευσμένα από τη διεθνή κουζίνα. Ο χώρος προσφέρει και ναργιλέ.