ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα trends της εβδομάδας

WIZ TEAM

Το σαββατοκύριακο είναι εδώ και όμορφα στέκια,  αγαπημένα πιάτα και ποτά σε περιμένουν για να τα γνωρίσεις! Εσείς ψάχνετε, διαβάζετε και επισκέπτεστε! Συλλέξαμε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της εβδομάδας που μάς πέρασε και σάς τις παρουσιάζουμε...

Το Σπίτι Των Ανέμων


ΤΗΛ. 99547519
Λεύκαρα, Λάρνακα
Εστιατόριο που βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό Λεύκαρα με πορεία από το 1970. Απλό μενού και ντεκόρ, ιδανικό για τις κυριακάτικες εξορμήσεις. Εδώ θα βρείτε κυπριακό μεζέ, σούβλα, οφτό και τταβά κατόπιν παραγγελίας. Διαθέτει αυλή και τζάκι στο εσωτερικό.

Πανόραμα ''Νικόλας'' Tavern


ΤΗΛ.99554411
Ηρακλή Στρούθου 59, Πάνω Λεύκαρα, Λάρνακα
Η Ταβέρνα Πανόραμα "Νικόλας" βρίσκεται στο χωριό Λεύκαρα και είναι μία από τις λίγες ταβέρνες του νησιού που είναι φιλικές προς τα κατοικίδια. Η ταβέρνα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία κυπριακών εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές συνταγές όπως σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, σούβλα, σεφταλιές, λευκαρίτικο ταβά, λουκάνικο, χαλούμι, πουργούρι, ραβιόλες, μακαρόνια του φούρνου αλλά και vegan επιλογές. Ευχάριστο περιβάλλον, φιλική εξυπηρέτηση.

Μαρικκού που τα Λεύκαρα


ΤΗΛ. 99117143
Δανάκη Χριστοδουλίδη 1, Πάνω Λεύκαρα, Λάρνακα
Ένα όμορφο μαγαζάκι, στο γραφικό χωριό Λεύκαρα, με απλή διακόσμηση από χρωματιστά παλέτα, μεγάλη εξωτερική αυλή και πολλά τραπεζάκια. Στο μαγαζί θα βρείτε διάφορα παραδοσιακά ροφήματα και εδέσματα, όπως τριαντάφυλλο, λεμονάδες γλυκά του κουταλιού, φραπέ, αναψυκτικά αλλά και σνακ όπως σάντουιτς, μπεργκερ και διάφορα κοκτέιλ.

Cabana Beach Bar


ΤΗΛ.99180118
Πλαζ Γεροσκήπου, Πάφος
Ένα από τα εντυπωσιακότερα και πλέον οργανωμένα beach bars στην Πάφο, το Cabana Beach Bar, ήρθε για να μείνει. Ξύλινες ξαπλώστρες μπροστά από την παραλία, ψάθινο ντεκόρ με άσπρες λεπτομέρειες και μεγάλα αναπαυτικά πουφ συνθέτουν ένα σκηνικό άκρως καλοκαιρινό και ανεβαστικό. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, την μπίρα ή το cocktail σας με ανεβασμένη διάθεση αφού τα decks αναλαμβάνουν διάφοροι DJs. Δοκιμάστε τα λαχταριστά τους πιάτα εμπνευσμένα από τη διεθνή κουζίνα. Ο χώρος προσφέρει και ναργιλέ.

Καλά Καθούμενα


ΤΗΛ.22664654
Νικοκλέους 21, Στοά Παπαδοπούλου, πλατεία Φανερωμένης, παλιά Λευκωσία
All time γωνιακό καφενείο από το 1996, με εναλλακτικό χαρακτήρα, τραπεζάκια στον πεζόδρομο, λαϊκές τιμές και cool φιλοσοφία. Κλασικό meeting point, φιλικό και αυθεντικό. Με διπλό κυπριακό καφέ, φραπέ, σπιτικούς χυμούς, τσάγια και τα βασικά οινοπνευματώδη, προσφέρεται για χαλαρές κουβέντες και άραγμα με την παρέα.