ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tembellion, ένα ωραίο café στο κέντρο

WIZ TEAM

Σε αντίθεση με τη «τεμπελιά» στο logo και το όνομα, μόνο βαρεμάρα δεν θα νιώσεις αν βρεθείς στο σημείο πίσω ακριβώς από την Πύλη Αμμοχώστου, στη λεωφόρο Λάρνακος.

Έχοντας εμπειρία στην εστίαση αλλά και σπουδές σχετικές με τη διοίκηση επιχειρήσεων, ο Νικόλας Χατζηγεωργίου αποφάσισε να φτιάξει μια ωραία καφετέρια στο κέντρο της Λευκωσίας, προσφέροντας ποιοτικό καφέ (100% Arabica). Στο μενού θα βρείτε επίσης γαλλικό καφέ, χυμούς, σοκολάτες, smoothies και άλλα ροφήματα, αλλά και σνακ, σάντουιτς και γλυκά (cakes, muffins και cookies).

Επί τόπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας παρέα με φοιτητόκοσμο, άτομα που βολτάρουν στο πάρκο των σκύλων, κόσμο που διαμένει στην περιοχή, αλλά και επισκέπτες του κέντρου, ενώ το Tembellion προσφέρει επίσης υπηρεσία delivery μέσα από τις πλατφόρμες.

Σε σχέση πάντως με το όνομα αλλά και το logo, αξίζει να πούμε πως αυτό παραπέμπει στον τεμπέλη (ή τεμπελιά), ένα πολύ σπάνιο ζώο που ζει στα τροπικά δάση της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Ένα πράγμα για το οποίο η τεμπελιά είναι πολύ διάσημη στον κόσμο των ζώων… είναι η τεμπελιά της. Το εν λόγω ζώο κρέμεται ανάποδα στο δέντρο όλο τον χρόνο, νυσταγμένο και κινείται εξαιρετικά αργά. Ακόμα κι αν του επιτεθούν, δεν είναι μέσα βιασύνη. Τέλος, οι βραδύποδες δεν εγκαταλείπουν ποτέ το δέντρο. Είτε τρώνε, είτε κοιμούνται, είτε ακόμα και αναπαράγονται, όλα εκτελούνται πάνω στο δέντρο. Ξοδεύει περισσότερα από τα 3/2 της ζωής του στον ύπνο.

Info
Τηλ. 96488616
Λεωφ. Λάρνακος 1, Λευκωσία
Δ-Παρ 7.00-16.00, Σ 7.00-14.00