ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Terlikkas x Fuzz Bus στο Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκης

WIZ TEAM

Η συναυλία και η συνεργασία για την οποία όλοι μιλούσαν μετά τον Φέγγαρο του Αυγούστου, παρουσιάζεται ξανά στη Λευκωσία.

Η παράσταση «έξω που τα νερά μας» του εμβληματικού Κύπριου τραγουδιστή Μιχάλη Ττερλικκά μαζί με τους μοναδικούς jazz rockers Fuzz Bus επιστρέφει.

Μετά από την τεράστια επιτυχία που είχε στο Φεστιβάλ Φέγγαρος τον περασμένο Αύγουστο και μετά από μεγάλη ζήτηση του κοινού, το σχήμα θα παρουσιαστεί στο Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκης στις 29 Δεκεμβρίου.

Σε αυτή την ξεχωριστή παράσταση θα παρουσιάσουν μια φρέσκια εκδοχή κυπριακών παραδοσιακών κομματιών όπως «Τρεις ελιές τζαι μια ντομάτα», «Η βράκα», «Ασιερόμπασμα» καθώς και λιγότερο γνωστά τραγούδια, χωρίς να χρησιμοποιούν κανένα από τα παραδοσιακά όργανα. Αντ’ αυτού χρησιμοποιούν ντραμς, μπάσο, κιθάρα και πλήκτρα.

Τη βραδιά θα ανοίξει η εξαιρετική καλλιτέχνης Nama Dama, παρουσιάζοντας υλικό από τον επερχόμενο της δίσκο σε μια σόλο παράσταση που περιλαμβάνει looping, πλήκτρα, πνευστά και κρουστά.

Τους Fuzz Bus αποτελούν οι Ερμής Μιχαήλ στην κιθάρα, Αντρέας Παντελή στα πλήκτρα, Λευτέρης Μουμτζής στο μπάσο και Νικόλας Τσαγγάρης στα τύμπανα.

Info
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023
Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκης, 21.00
Εισιτήρια €15
Προπώληση Ticketmaster.cy
Kρατήσεις 22664697
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πριν γίνει η αγορά του εισιτηρίου πρέπει να γίνεται κράτηση στο τηλέφωνο κρατήσεων