ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέρρα Σάντα: «Παίξε μπάλα για ένα ΟΝΕΙΡΟ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το δημοτικό σχολείο Τέρρα Σάντα διοργανώνει το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Παίξε μπάλα για ένα ΟΝΕΙΡΟ», στο πλαίσιο των εθελοντικών του δράσεων.

Στο εν λόγω τουρνουά θα συμμετάσχουν ιδιωτικά σχολεία της Λευκωσίας με μαθητές των Ε’ και Στ’ τάξεων. Το τουρνουά θα λάβει χώρα στις 26 Μαρτίου 2024, ημέρα Τρίτη στα γήπεδα “Central Park” (Δ/νση: PE Center, Στρόβολος 2011) από τις 08:30 μέχρι και τις 13:30.

Κάθε μαθητής για τη συμμετοχή του θα καταβάλλει το συμβολικό ποσό των €3. Τα καθαρά έσοδα από το Τουρνουά θα δοθούν στον σύνδεσμο “Ένα Όνειρο Μια Ευχή” για την υλοποίηση του “ονείρου” ενός οχτάχρονου κοριτσιού, που δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Οι εθελοντικές μας δράσεις προάγουν μια κοινωνική συμπεριφορά όπου οι μαθητές χωρίς το κίνητρο της υλικής ανταμοιβής, προσφέρουν τον ελεύθερο τους χρόνο για ένα κοινωφελή σκοπό.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος του συνδέσμου «Ένα όνειρο μια ευχή», κος Κυριάκος Πενηνταέξ, ο οποίος και θα σημάνει την έναρξη του τουρνουά.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για να στηρίξουμε εμπράκτως και να κάνουμε όλοι μαζί πραγματικότητα την ευχή της οχτάχρονης φίλης μας που δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο.

Χορηγός Επικοινωνίας: ΣΠΟΡ FM 95