ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέσσερα ήσυχα «εξωτικά» beach bars για τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη

WIZ TEAM

Εξωτικό σκηνικό, ωραία ποτά και ταξιδιάρικες μουσικές!

Bonamare - Πάφος

Beach bar στην Τίμη, κοντά στο αεροδρόμιο Πάφου, με μενού για όλα τα γούστα. Εκτός από τα διάφορα installations, τα οποία προσφέρονται για φωτογράφηση, και την εξωτική αισθητική της παραλίας στο Bonamare θα απολαύσεις καφέ, milkshakes, κοκτέιλ και φαγητό μέσω ενός μεγάλο μενού με διεθνή κατεύθυνση -από πρόγευμα, bites, σαλάτες, σάντουιτς, wraps και αυθεντικές ιταλικές σπιτικές πίτσες, μέχρι μακαρονάδες, σπιτικά burgers, παγωτό, γλυκά, κρέπες, διάφορα είδη σχάρας, bbq spear ribs, steaks κ.λπ.

Τηλ. 99800298
Παραλία Τίμης, κοντά στο αερδρόμιο Πάφου
Δ-Κ 10.00-23.00
 

Marcello’s beach bar - ελ. Αμμόχωστος

Χαλαρό και λιτό beach bar φροντίζει να μας μεταφέρει σε mood διακοπών, κάτω από το ξενοδοχείο Melissi. Ξύλινο home made μπαρ, με ωραία θέα την παραλία και το πορφυρό ηλιοβασίλεμα. Από το πρωί με καφέδες, παγωτά και σνακς, ποτά και δροσιστικά cocktails. Καλοκαιρινή μουσική, φιλικό σέρβις.

Τηλ. 97828554
Κρύου Νερού, Αγία Νάπα
Δ-Κ 08.00-23.00 (ανοικτό την καλοκαιρινή σεζόν)

 
Akakia Beach Bar - Λάρνακα

Ξύλινο σκηνικό, πολύ εξωτικό ότι πρέπει για παρέα και κουβέντα με θέα την θάλασσα. Με χαλαρωτική μουσική εδώ θα απολάυσετε καφέδες, κοκτέιλ και κάποιες επιλογές φαγητών όπως pizza όλη την μέρα. Τα βράδια γίνεται λίγο πιο ρομαντικό.

Τηλ. 96553192
Λεωφόρος Ελλαδος, Αγ. Θεόδωρος, Λάρνακα
ΔΕΥ-ΚΥΡ 08.00-24.00
 

Grape by the sea - Λευκωσία

Βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, στην παραλία Κρυονέρι, και προσφέρεται για όλες εκείνες τις ώρες που θέλεις να χαλαρώσεις. Το σκηνικό φέρνει στο μυαλό εικόνες από το παρελθόν και ξέγνοιαστες στιγμές. Ένας χώρος όπου περνάς καλά με την παρέα και κάνεις βουτιές στη θάλασσα. Στο μενού θα βρεις από καφέδες και χυμούς, μέχρι σαλάτες, σάντουιτς, burgers, μακαρονάδες και μπριζόλες στα κάρβουνα. Τα υλικά είναι ολόφρεσκα, από τοπικούς παραγωγούς! Ζητήστε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το φημισμένο χαλίτζι της περιοχής. Το πορφυρό ηλιοβασίλεμα μπορείτε ιδανικά να το απολαύσετε με δροσερά cocktails και platters.

Τηλ. 96117656
Νικόλα Πηλίδη 15, Κάτω Πύργος
Δ-Κ 09.00-02.00