ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέσσερα μαγαζιά για λουκουμάδες... με twist

WIZ TEAM

Ωραίοι οι παραδοσιακοί σιροπιαστοί λουκουμάδες, ειδικά αν είναι crunchy, είναι όμως φορές που ζητάμε το κατιτίς παραπάνω.

Λουκουμάδες γεμιστοί, λουκουμάδες σε ασυνήθιστο σχήμα, ακόμα και gluten free λουκουμάδες, για όσους θέλουν τη «μοντερνιά» τους ή και για όσους έχουν μια ιδιαίτερη διατροφική ανάγκη.

Ο Mr Loukoumas (22252359), γνωστός από το Τσέρι, από το σχετικά καινούργιο μαγαζί του στον Στρόβολο, απέναντι περίπου από το American Medical Center, προσφέρει τους πιο funky λουκουμάδες της Λευκωσίας. Best seller οι γεμιστοί λουκουμάδες και ειδικά αυτοί με Merenda!



Στο μενού του Lokmas στο Παραλίμνι (99726800), εκτός από τους παραδοσιακούς λουκουμάδες (απλούς, σιροπιαστούς, με μέλι, με ζάχαρη), θα βρείτε επίσης τους γεμιστούς με Nutella, Bueno και κρέμα μπουγάτσας, τις πιατέλες (για οικογένεια και για πάρτι), αλλά και μια πλειάδα από πραλίνες, φρούτα, ξηρούς καρπούς, toppings και παγωτό Παπαφιλίππου.



Ο Λοκμάς στην Πάφο (97695802), με τους λοκμάδες των οποίων το σχήμα, το μέγεθος και η υφή δεν μοιάζουν με οτιδήποτε άλλο έχετε δοκιμάσει, έχει κι αυτός την τιμητική του αυτές τις μέρες. Ανάμεσα στα πολλά toppings θα βρείτε καρύδια, σιρόπι χαρουπιού, κανέλα, καραμέλα, μέλι και λευκή σοκολάτα.


Το Les Fouets du fu (99898935) και ο pastry chef Μάριος Φωτίου, ειδικά για τα Φώτα θα φτιάχνει και θα προσφέρει λουκουμάδες χωρίς γλουτένη, από ένα ξύλινο σπιτάκι στο κέντρο της λεωφόρου Μακαρίου, στη Λευκωσία. Vegan λουκουμάδες, χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη, λοιπόν, με αλεύρι τρίτης γενιάς, εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες υψηλής διατροφικής αξίας.


Διάβασε επίσης: Μάθε πού θα βρεις λουκουμάδες σε πόλεις και χωριά